Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


De grote vraag die veel fans zich stellen is: zal Jon Jones nog terugkeren in de octagon van de UFC? Hij werd namelijk onlangs betrapt op het gebruik van verboden middelen. Toch gelooft Malki Kawa nog in Jones.


Kawa is de manager van Jones. In the Daily Star zei Kawa nog steeds te geloven dat Jones ‘clean’ is. “Ik zal het zo zeggen: hij is zo tegen steroïden, hij is zo tegen valsspelers dat wanneer iemand naar hem zou komen en zou zeggen: ‘Hey Jon, ik heb hier een pilletje voor je. Als je dit neemt, zal het je beter maken in je gevechten’, hij dat gewoon zou weigeren”, begint Kawa z’n verhaal.

“Hij zit zo niet in elkaar. Hij is zelfs het tegenovergestelde van zo iemand. Hij wil het zichzelf moeilijk maken en zichzelf testen. Weet je nog toen hij tegen Chael Sonnen vocht? Die was goed in worstelen en dus wilde hij hem ook verslaan door te worstelen.
Of het gevecht met Glover Teixeira? Die wou hij ook pakken op z’n eigen kwaliteiten. Dat is de Jon Jones die ik ken. Ik heb hem rechtuit gevraagd: ‘Vriend, heb je eerder wanneer, ooit iets genomen van verboden middelen?’ Hij keek me recht in m’n ogen en zei: ‘Man, je weet wel beter dan dat. Ik zou nooit wat nemen.'”. Geloven jullie in de onschuld van Jones?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Invicta 16: De Uitslagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Fans van Invicta en WMMA ...

Nurmagomedov: ”Ik doe MMA voor de belt, en niet voor het geld.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC’s grootste attractie Conor McGregor ...

Rashad Evans kondigt verrassend nieuws aan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rashad Evans gaat het nog ...