Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onlangs werden met Jon Jones en Brock Lesnar twee grote namen in de UFC betrapt op doping. De USADA zit duidelijk niet stil, maar volgens Dedé Pederneiras, hoofd van Nova União en trainer van Jose Aldo, kan daar nog een grote naam aan toegevoegd worden.

Het is geen publiek geheim dat de vijandigheid tussen Aldo en Conor McGregor groot is, maar nu gaat het kamp van Aldo weer net een stapje verder. Dedé Pederneiras verdenkt McGregor namelijk van doping. Dat zei hij een gesprek met het Braziliaanse Combate. Hij wil namelijk wel eens zien hoe The Notorious op natuurlijke wijze snel weight cut om 145lbs te halen.

Tijdens hun kamp had Pederneiras ook gevraagd om zowel Aldo als McGregor drie keer per week te testen, maar dat voorstel werd van tafel geveegd. “Conor werd twee maanden en twee dagen niet gecontroleerd voor het gevecht met Jose. Ik bleef er maar naar vragen, maar er gebeurde niets”, begint hij zijn verhaal.FOTO: FOXSports.com

Toch werd er bekendgemaakt dat beide vechters vier keer werden getest, maar dat is volgens de Braziliaan geen referentie. Dit omdat het pas in de laatste twee of drie weken voor de partij was en McGregor toen al in Los Angeles was voor het gevecht. “Ik daag zijn trainer uit: test Conor op een serieuze manier. Ik wil wel eens zien of hij dan z’n gewicht haalt.”

Zware beschuldigingen van Pederneiras, dat leek hij zelf ook te beseffen. “Ik kan niemand beschuldigen zonder zekerheid, maar ik kan toch zeggen dat dit op z’n minst heel bijzonder is allemaal.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Newark: Johnson vs. Bader

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen de light-heavyweights ...

Yoel Romero maakt gofundme account aan voor Michael Bisping’s medische kosten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Yoel Romero ...

UFC 211 Free Fight: Jessica Andrade vs. Joanne Calderwood

Jessica Andrade hoopt de eerste Braziliaanse UFC-strogewicht kampioen te worden op UFC 211 waar ...