Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onlangs werden met Jon Jones en Brock Lesnar twee grote namen in de UFC betrapt op doping. De USADA zit duidelijk niet stil, maar volgens Dedé Pederneiras, hoofd van Nova União en trainer van Jose Aldo, kan daar nog een grote naam aan toegevoegd worden.

Het is geen publiek geheim dat de vijandigheid tussen Aldo en Conor McGregor groot is, maar nu gaat het kamp van Aldo weer net een stapje verder. Dedé Pederneiras verdenkt McGregor namelijk van doping. Dat zei hij een gesprek met het Braziliaanse Combate. Hij wil namelijk wel eens zien hoe The Notorious op natuurlijke wijze snel weight cut om 145lbs te halen.

Tijdens hun kamp had Pederneiras ook gevraagd om zowel Aldo als McGregor drie keer per week te testen, maar dat voorstel werd van tafel geveegd. “Conor werd twee maanden en twee dagen niet gecontroleerd voor het gevecht met Jose. Ik bleef er maar naar vragen, maar er gebeurde niets”, begint hij zijn verhaal.FOTO: FOXSports.com

Toch werd er bekendgemaakt dat beide vechters vier keer werden getest, maar dat is volgens de Braziliaan geen referentie. Dit omdat het pas in de laatste twee of drie weken voor de partij was en McGregor toen al in Los Angeles was voor het gevecht. “Ik daag zijn trainer uit: test Conor op een serieuze manier. Ik wil wel eens zien of hij dan z’n gewicht haalt.”

Zware beschuldigingen van Pederneiras, dat leek hij zelf ook te beseffen. “Ik kan niemand beschuldigen zonder zekerheid, maar ik kan toch zeggen dat dit op z’n minst heel bijzonder is allemaal.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tyron Woodley

Tyron Woodley neemt Dana White niks kwalijk: “Hij mag dat over mij zeggen.”

Ook Tyron Woodley moet een hoop mediaverplichtingen vervullen. Hij maakte net als tegenstander Stephen ...

Sergio Pettis: “Ik wil een knockout op mijn record hebben.”

Sergio Pettis krijgt met Henry Cejudo zijn grootste uitdaging uit zijn carrière. “The Phenom” ...

UFC on FOX 19 Teixeira vs. Evans Recap : Op papier sterke card maakt verwachtingen waar in Tampa.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Afgelopen nacht was het ...

Twitter reacties na bekendmaking UFC 205 main-event Alvarez vs McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er werd lang gespeculeerd wie ...