Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het is geen geheim dat José Aldo snakt naar een rematch tegen Conor McGregor. Hij is echter niet de enige die mogelijk aast op een partij tegen McGregor.

Op UFC 202 zal The Notorious het opnieuw opnemen tegen Nate Diaz. In de eerste partij tussen beide heren wist Diaz te winnen met een rear-naked choke, maar McGregor is er absoluut van overtuigd dat hij dit keer de partij zal winnen. Als hij z’n woorden waar kan maken, zal het kiezen worden voor Dana White tussen José Aldo of Eddie Alvarez. Die laatste heeft namelijk te kennen gegeven dat hij het wil opnemen tegen de winnaar van McGregor vs. Diaz 2.

“Ik wil de winnaar van Conor tegen Nate. Ik wil namelijk een grote pay-per-view-card. Een ‘big money fight’, klinkt het bij de huidige kampioen bij de Lightweights. “Ik ben bereid te wachten op één van beide mannen. Ik had al bijna een partij vast met Nate in Mexico City, dus mogelijk kunnen we de verschillende wensen nu toch matchen. Mocht Conor winnen, dan wil ik evenzeer tegen hem aan de bak.” Opvallend, want een partij tegen Khabib Nurmagomedov leek de volgende stap te zijn voor Alvarez.

“De #1-contender in mijn gewichtsklasse heeft één keer gevochten of zo in de laatste drie jaar. Ik ben een beetje nerveus om te vechten tegen iemand die zelden komt opdagen als hij moet vechten. Daarom zijn Conor en Nate de mannen op mijn radar. Ik kijk er echt naar uit één van deze twee mannen aan te pakken”, besluit Alvarez. Een partij tegen McGregor zal er echter pas komen na zijn titelgevecht met Aldo. Dana White gaf namelijk al duidelijk te kennen dat dat de volgende partij zal worden voor de Ier. Of krijgen we toch een plotse wending in dit verhaal?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Yoel Romero

Yoel Romero reageert: “Ik zal snel wraak nemen.”

De gebeden van Yoel Romero zijn niet gehoord. De Cubaan is door GSP en ...

Holloway

Aldo reageert op verlies, Holloway krijgt heldenontvangst op Hawaï

José Aldo reageerde op zijn verlies via social media, terwijl Holloway en Medeiros als ...

Mike Perry

Mike Perry: “Tyron Woodley weet dat ik eraan kom.”

Mike Perry maakt in de weltergewicht divisie al een hoop lawaai met zijn brutale ...

Anthony Johnson denkt aan heavyweight gevechten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anthony ‘Rumble’ Johnson was eigenlijk ...