Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De Lightweight kampioen Rafael dos Anjos zal op donderdag, 7 juli zijn titel verdedigen tegen Eddie Alvarez in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.

Dit evenement is het eerste van drie evenementen van de UFC tijdens de International Fightweek. Zo zien wij op 8 juli de ontknoping van het 23ste seizoen van “The Ultimate Fighter  Team Joanna vs. Team Cláudia” en zien wij natuurlijk op 9 juli de grootste UFC card aller tijden UFC 200: Jones vs. Cormier.

In deze preview van UFC Fight Night: dos Anjos vs. Alvarez kijken wij naar de wedstrijden op de main card,  die aanstaande donderdagnacht vanaf 4:00 uitgezonden worden op Fox Sports 4.

Joseph Duffy vs. Mitch Clarke

Voorgeschiedenis

Na een succesvol UFC debuut tegen Jake Lindsey (TKO) en een “Performance of the Night bonus” overwinning op Ivan Jorge (SUB), leek het er op dat “Irish Joe”Duffy zijn hype waar kon maken (Vanwege zijn overwinning op Conor McGregor).


Naam:
Joseph Duffy

Geboortedatum: 18 februari 1988
Record: 14-2 (UFC 2-1) 
Rank: –
Land: Ierland
Gym: Tristar 
Twitter: Duffy_MMA
Stijl: Boksen, Taekwondo, Brazilian Jiu-Jitsu

Totdat hij tegenover Dustin Portier stond tijdens UFC 195: Pettis vs. dos Anjos . Hij verloor de wedstrijd op punten (30-26, 30-27, 30-27) en moet nu weer wat overwinningen behalen om langzamerhand in de top 15 te komen. Met een overwinning op Clarke zal deze Ultimate Fighter deelnemer (Seizoen 12) iets dichter bij zijn doel zijn..


De eerste twee UFC wedstrijden van Mitch Clarke gingen niet als hij gehoopt had. Hij verloor zijn ongeslagen status op zijn UFC debuut tegen John Cholish (TKO) en verloor daarop nogmaals van Anton Kuivanen via een split decision (29–28, 28–29, 29–28).


Naam: Mitch Clarke
Geboortedatum: 24 november , 1985
Record: 11-3 (UFC 2-3)

Rank: –
Land: Canada
Gym: Complete Fitness and Martial Arts,
MMA Lab, Jackson-Wink
Twitter: @mitchclarkemma
Stijl: Brazilian Jiu-Jitsu
Na een overwinning op John Maguire door middel van een unanimous decision (29–28, 29–28, 29–28) leek het weer de goede kant op te gaan met Clarke. Hij won nogmaals een wedstrijd, dit keer van Al Iaquinta door middel van een submission ( D’Arce choke).

Hiervoor werd hij beloont met een Performance of the Night bonus . Zijn laatste wedstrijd tegen Michael Chiesa heeft Clarke verloren door middel van een unanimous decision.

Beide heren zouden graag hun laatste wedstrijden vergeten, een “W” toevoegen aan hun record en zich richten op de top 15.

Alan Jouban vs. Belal Muhammad

Voorgeschiedenis
Alan “Brahma” Jouban heeft in de UFC een record van 4-2. In zijn laatste wedstrijd heeft hij in de eerste ronde gewonnen van Brendan O’Reilly door middel van een TKO. Slechts twee van zijn UFC wedstrijden zijn voorbij de eerste ronde gekomen en negen van zijn dertien overwinningen zijn beëindigd via (T)KO. 


Naam: Alan Jouban 

Geboortedatum: 25 november, 1981
Record: 13-4 (UFC 4-2)
Rank: –
Land: Verenigde Staten
Gym: Black House, 10th Planet Jiu-Jitsu
Twitter: @AlanJouban
Stijl: Muay Thai

Oorspronkelijk zou Jouban het opnemen tegen Nordine Taleb, maar Taleb moest afzeggen in verband met een blessure. Hij hoopt met een overwinning op zijn tegenstander Muhammad nog een mooie “finish” toe te voegen aan zijn record.

Belal Muhammad is een ongeslagen UFC debutant met een 9-0 record.  Ook al zijn er van zijn negen overwinningen slechts drie gestopt doormiddel van een (T)KO, is Muhammad geen saaie vechter.

Naam: Belal Muhammad  
Geboortedatum: 25 november, 1981

Record: 9-0 (UFC 0-0)
Rank: –

Land: Verenigde Staten
Gym: –
Twitter: @bullyb170
Stijl: Boksen

De voormalig Titan FC Welterweight Champion staat bekend om zijn druk en weet met zijn worstel achtergrond goed de takedowns te stoppen en zelf takedowns te maken. Met zijn ongeslagen status zal Muhammad met een overtuigende overwinning snel de top 15 kunnen bereiken.

Roy Nelson vs. Derrick Lewis

Voorgeschiedenis

Het co-main event zal verzorgt worden door de Heavyweights Roy Nelson en Derrick Lewis, beide heren zijn KO artiesten en hebben samen van de 47 overwinningen er 35 beëindigd via (T)KO.
Naam: Roy Nelson  

Geboortedatum: 20 juni, 1976
Record: 22-12 (UFC 8-8)
Rank: #10
Land: Verenigde Staten
Gym: Country Club, Kings MMA
Twitter: @roynelsonmma
Stijl: Shoalin Kungfu, Boksen, Brazilian Jiu Jitsu

Voordat Roy Nelson won van Jared Rosholt (Unanimous decision (30-27, 30-27, 29-28) in februari had hij drie wedstrijden achter elkaar verloren. Al hoewel hij zijn wedstrijd tegen Rosholt wel gewonnen heeft zag je dat “Big Country” gefrustreerd was omdat Roshold (heel verstandig) niet betrokken wou raken in een “Slugfest”.  Tegen Lewis hoeft Nelson zich daar niet druk over te maken.
Derrick Lewis heeft zijn laatste drie wedstrijden gewonnen, en heeft in zijn carrière slechts twee keer de jury de uitkomst van de wedstrijd laten beslissen.  7 van 15 overwinningen zijn beëindigd in de eerste ronde.

Naam: Derrick Lewis 

Geboortedatum: 7 februari, 1985
Record: 15-4 (UFC 6-2)
Rank: #12
Land: Verenigde Staten
Gym: 4oz Fight Club
Twitter: Thebeast_ufc
Stijl: Boksen

Lewis toont bij elke wedstrijd weer vooruitgang en staat nu tegenover de grootste uitdaging in zijn carrière. Hij wil opnieuw zijn vooruitgang laten zien in de Octagon, en aan de rest van de divisie een duidelijke waarschuwing afgeven.

Rafael dos Anjos vs. Eddie Alvarez


Voorgeschiedenis

Na het verliezen van Khabib Nurmagomedov, had de huidige Lightweight kampioen Rafael Dos Anjos zijn zinnen gezet op de titel . Na een TKO overwinning op Jason High, een KO overwinning op de voormalig kampioen Benson Henderson en een dominantie overwinning op Nate Diaz mocht hij het opnemen tegen de toenmalig kampioen Anthony “Showtime” Pettis.

Naam: Rafael dos Anjos  

Geboortedatum: oktober 26, 1984
Record: 25-7 (UFC 14-5)
Rank: Kampioen
Land: Brazilië
Gym: Kings MMA ,Evolve MMA, Speed Of Sport
Twitter: @RdosAnjosMMA
Stijl: Brazilian Jiu Jitsu, Muay Thai

Dos Anjos domineerde dit gevecht en werd de nieuwe UFC Lightweight Champion. Vervolgens verdedigde Dos Anjos zijn titel tegen Donald Cerrone, een wedstrijd die hij won in de eerste ronde doormiddel van een TKO. Dos Anjos zou het eigenlijk opnemen tegen Conor McGregor tijdens UFC 196, maar moest afzeggen vanwege een blessure. Nu is hij weer fit en zal hij zijn titel verdedigen tegen Eddie Alvarez

Naam: Eddie Alvarez

Geboortedatum: januari 11, 1984 
Record: 27-4 (UFC 2-1)
Rank: #2
Land: Verenigde Staten
Gym: Blackzilians
Twitter:@Ealvarezfight
Stijl: Boksen, Kickboksen, Worstelen, Brazilian Jiu-Jitsu

Het UFC debuut van de voormalig Bellator Lightweight champion. Eddie Alvarez was geen succes, Donald Cerrone zorgde ervoor dat hij deze verloor. Maar Alvarez kon zichzelf weer een contender noemen na zijn overwinningen op Gilbert Melendez en Anthony Pettis.

In zijn wedstrijd tegen Pettis gebruikte hij voornamelijk zijn worstelkunsten om het gevaarlijke staande werk van Pettis te neutraliseren. Nu Alvarez zijn draai weer heeft gevonden zal hij er alles voor doen om de titel van Dos Anjos af te pakken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lawler vs. Cerrone mogelijk op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alhoewel het evenement al over ...

Stefan Struve: “Miocic is beter geworden, toch zie ik mezelf wel weer van hem winnen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Per Häljestam / MMAJunkie ...

(Video) UFC Road to the Octagon: Maia vs Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht verzorgen Demian Maia ...

Zitting Jon Jones bij California State Athletic Commission gepland voor eind februari

Jones weet datum van eerste van twee hoorzittingen. Eind februari zal Jones verschijnen voor ...