Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zaterdagnacht werden de fans van de UFC opnieuw verwend door een Fight Night. De kaart was volgens velen niet zeer interessant, maar toch waren er wederom enkele leuke partijen te zien op UFC Fight Night: Holm vs Shevchenko.

Felice Herrig en Kailin Curran mochten de maincard op gang trekken. Het was meteen duidelijk dat Herrig zeer hongerig was en ze ging dan ook verschroeiend van start. Met enkele krachtige trappen op het lichaam van Curran zette ze de toon.

Die laatste probeerde zich wel te verweren met enkele leuke combinaties, maar Herrig bleef zich focussen en wist de partij naar de grond te brengen. Meteen ook het einde van de partij, want met mooi grondwerk wist Herrig een rear-naked choke uit te voeren, mét succes. Zo werd de partij in ronde 1 al beslist met een submission.FOTO: MMAFighting.com

Ook in de volgende partij, Francis Ngannou vs Bojan Mihajlovic, werden de fans verwend. Ngannou is een fenomeen aan het worden in de octagon en dat bewees hij ook nu opnieuw. Mihajlovic probeerde, maar had niets in te brengen tegen zijn veel sterkere tegenstander.

Ngannou domineerde en na een stevige ground & pound in ronde 1 besliste Herb Dean om de partij stop te zetten. Wederom een mooie zege voor de Fransman.FOTO: MMAFighting.com

In de voorlaatste wedstrijd van de avond mochten Edson Barboza en Gilbert Melendez tegen elkaar aan de bak. Melendez ging nog nooit K.O. terwijl Barboza bekend is omwille van z’n stevige trappen en K.O.-power. Zou De Braziliaan eindelijk Melendez K.O. krijgen? Neen, zo bleek.

El Nino vocht gretig mee en pakte uit met enkele mooie combinaties. Toch was het vooral Barboza die de toon zette. Met enkele rake legkicks bracht hij Melendez enorm in de problemen. Op het einde van de partij was één been van El Nino namelijk quasi uitgeschakeld.

Alle respect voor de Amerikaan, maar Barboza won overduidelijk op decision. Met drie nederlagen op rij, ziet het er wel niet zo goed uit voor Melendez. Moeten ze hem aan boord houden of wordt het tijd om hem aan de kant te schuiven?FOTO: MMAJunkie.com

Toen was het eindelijk aan Holly Holm. De Amerikaanse had wat recht te zetten na haar nederlaag tegen Miesha Tate en kon met een overwinning opnieuw een gooi naar de belt doen. Tegenstander van dienst, Valentina Shevchenko, was echter niet de eerste de beste voor The Preacher’s Daughter.

Dat werd in de partij ook al snel duidelijk, ondanks het sterke begin van Holm. In de eerste ronde wist Holm Shevchenko ‘clean’ te raken met een rechterhoek, maar het leek een heuse wake-up-call voor The Bullet.

Vanaf ronde 2 nam Shevchenko de partij dan ook in handen. Ze was veel agressiever dan Holm en zorgde met een mooie uithaal dat Holm’s oog bloeide. Ook op de grond was The Bullet in controle. Ze trok de lijn nog door tot ronde vijf en won dan ook verdiend op decision. Zal ze in haar volgende partij Amanda Nunes krijgen?FOTO: Sportingnews.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 194: Luke Rockhold

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De oud Strikeforce kampioen staat ...

UFC 219: Inside the Octagon – Cyborg vs. Holm & Nurmagomedov vs. Barboza

Een nieuwe aflevering van Inside the Octagon. De heren blikken nu vooruit op het ...

Fight Night Houston Free Fight: Garcia vs, Jung

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Chan Sung ‘The ...