Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC-fans lijken te mogen hopen op een geweldig titelgevecht in de Lightweight-divisie. De divisie kent sinds kort een nieuwe kampioen, maar Dana White heeft al een duidelijke sollicitatie binnen voor een nieuw titelgevecht.

Edward “Eddie” Alvarez verraste vriend en vijand tijdens z’n optreden op 7 juli 2016 tegen Rafael dos Anjos tijdens UFC Fight Night 90. De Amerikaan nam het op tegen Dos Anjos met als inzet de wereldtitel bij de Lightweights. Al in ronde 1 deelde hij een genadeslag uit aan de Braziliaanse kampioen. Met veel trots kon de underdog nadien de belt rond z’n middel doen. Of die belt lang eigendom zal blijven van Alvarez blijft nog af te wachten. Heel wat andere Lightweights azen namelijk op de felbegeerde titel, in het bijzonder Khabib. Nurmagomedov.

De Rus verstuurde via Twitter een zeer duidelijke boodschap naar Dana White. Hij wil Alvarez zo snel mogelijk bekampen en daar heeft hij een zeer bijzondere reden voor. “Dana White, jouw kampioen Alvarez slaapt niet meer goed en geniet niet van z’n belt. Laten we hem weer gemoedsrust geven”, klinkt het uitdagend bij Nurmagomedov op social media. De Rus is op dit moment de #1-contender in de Lightweight-divisie. De kans lijkt dan ook groot dat de twee elkaar tijdens hun volgende partij in de ogen kunnen kijken. Zal het Alvarez lukken om meteen z’n belt te verdedigen?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 208: Inside the Octagon – Silva vs. Brunson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In UFC Inside the Octagon ...

UFC 211

UFC 211: Miocic vs Dos Santos 2 | voorbeschouwing

De card van UFC 211 is gevuld met spetterende gevechten. EpicMMA blikte even op ...

Chris Weidman is niet bang voor Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Lowkick MMA Onlangs werd bekend ...

UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 213 Embedded met onder andere Amanda Nunes, Valentina Shevchenko, ...