Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den Bosch – Het tweede event, The Ultimate Fighter 23 Finale vond plaats in het MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Een card met prospect’s, UFC debutanten en als kers op de taart een vijf ronde durend titelgevecht. 


1. Joaquim Silva vs. Andrew Holbrook


  
Eventjes leek het erop dat er een herhaling van gisteren aan het afspelen was. De opener van de Main Card duurde dit keer 10 seconden langer als die van gisteren en in plaats van een submission winst van Duffy scoorde Silva een TKO winst. Een bodykick van Holbrook werd gevangen en stuurde hem naar het canvas. Tijdens het opstaan van Holbrook kwam Silva gecalculeerd uit met een rechter stoot die hem zo weer terug naar de mat stuurde. Silva pakte side-control en wist het af te maken met hammerfists. Het hele gevecht duurde maar 34 seconden en zette gelijk de toon voor de rest van de Main Card.

2. Doo-Ho Choi vs. Thiago Tavares

De 25-jarige Zuid Koreaan Choi blijft hoge ogen trekken en houd de trend van 1st round TKO’s rustig aan. Na een vliegende knie van Choi schoot Tavares succesvol voor een takedown. Choi bleef rustig en wachtte zijn moment af om weer op zijn voeten terecht te komen. Eenmaal staand was het duidelijk dat Choi de overhand hand, met een aantal jabs gevolgd door een perfect geplaatste rechter stoot stuurde hij Tavares ditmaal naar het canvas en maakte het daar ook af met stoten. Choi heeft nu 12 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan en gaf aan zoveel mogelijk te willen vechten om zo snel mogelijk aan de top te komen.

3. Ross Pearson vs. Will Brooks

Het UFC debuut van Will Brooks was dan wel succesvol maar makkelijk was het zeker niet. In de eerste ronde wist Brooks het gevecht over het algemeen te controleren en met zijn druk had hij Pearson steeds in de verdediging. Met gevarieerde stoten naar het lichaam en hoofd van zijn tegenstander scoorde hij de meeste punten en trok hij de ronde naar zich toe. De tweede ronde was meer van hetzelfde alleen was het ook nog de takedown van Brooks die tegen Pearson werkte. In de derde ronde was het Pearson die vooruit kwam met trappen en stoten naar het lichaam en had daarmee Brooks in een aantal gevaarlijke situaties tegen de kooi. Tijdens een barrage van stoten lukte het Brooks alsnog om de takedown te scoren en zo uit de situatie te ontsnappen. Alle drie de juryleden zagen het gevecht voor Brooks met 29-28.

4. Joanna Jedrzejzcyk vs. Claudia Gadelha
Het Main Event was deze avond besteedt aan de TUF 23 coaches, Claudia Gadelha en champ Joanna Jedrzejzcyk. Zoals verwacht was het een erg beladen gevecht en konden deze dames ook niet wachten om de kooi in te stappen. Gadelha kwam sterk uit en stuurde de champ naar het canvas met een jab. Het duurde niet lang voor de champ zich richting kooi wist te werken en met behulp daarvan te kunnen opstaan. Weer scoorde Gadelha met een zware takedown en gaf ook nog wat rake stoten op de champ die weer richting kooi ging om op te staan. Na het opstaan deelde de dames wat harde ellebogen uit en kwam er weer wat afstand tussen de vechters. In de tweede ronde kwamen beide dames weer hard uit en na het uitwisselen van de nodige harde stoten besloot Gadelha het gevecht weer naar de grond te werken. Na het winnen van die 2 eerste rondes was Gadelha zichtbaar uitgeput en daar plukte de champ de vruchten van. Scherpe combinaties zoals we gewend zijn van de champ vonden het doelwit en ze leek eindelijk haar ritme te hebben gevonden. Gadelha was uitgeput in de 2 laatste rondes waarop de champ er steeds frisser uitzag. Harde lowkicks, cardio, combinaties en de druk van de champ zorgde ervoor dat ze 3 rondes gewonnen had en daarmee succesvol haar titel heeft verdedigt.

Early Prelims:

 • Li Jingliang versloeg. Anton Zafir via knockout (punches) – Ronde 1, 2:46
 • Kevin Lee versloeg. Jake Matthews via TKO (punches) – Ronde 1, 4:06
Preliminary Card:
 • Cezar Ferreira versloeg. Anthony Smith via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
 • Josh Stansbury verlsoeg. Cory Hendricks via majority decision (29-27, 29-27, 28-28)
 • Matheus Nicolau versloeg. John Moraga via split decision (29-28, 28-29, 29-28)
 • Gray Maynard versloeg. Fernando Bruno via unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Main Card:
 • Joaquim Silva versloeg. Andrew Holbrook via TKO (strikes) – Ronde 1, 0:34
 • Doo Ho Choi verlsoeg. Thiago Tavares via TKO (punches) – Ronde 1, 2:42
 • Will Brooks versloeg. Ross Pearson via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
 • Tatiana Suarez versloeg. Amanda Cooper via submission(D’Arce choke) Ronde 1 3:23
 • Andrew Sanchez versloeg. Khalil Rountree via unanimous decision (30-25, 30-25, 30-26)
 • Joanna Jedrzejczyk versloeg. Claudia Gadelha via unanimous decision (48-46, 48-45, 48-46) Strawweight titel.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Germaine de Randamie vs. Holly Holm voor de eerste Womens Featherweight titel ooit !

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMaJunkie Germaine de Randamie ...

Eddie Alvarez over Dustin Poirier: “Een rematch zou het stomste zijn om nu te doen.”

Eddie Alvarez en Dustin Poirier zitten niet op dezelfde golflengte. Waar Poirier zich hard ...

Miesha Tate

Ook Miesha Tate reageert op uitspraken Edmond Tarverdyan

Miesha Tate reageert ook op de uitspraken van Edmond Tarverdyan. Net zoals Cyborg vindt ...

Waarom is het gevecht tussen Johnny Hendricks en Tyron Woodley geschrapt?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley ...