Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den Bosch- Na al twee dagen in de nacht te leven was het dan nu eindelijk tijd voor UFC 200 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Wat een card en wat een nacht. De grootste card in de geschiedenis van de UFC, waaronder maar liefst twee titelgevechten en natuurlijk de terugkeer van niemand minder dan de oud Heavyweight kampioen, Brock Lesnar. Hoewel er zoveel mooie partijen op de card stonden zullen wij toch alleen de main card gaan bespreken in deze recap. Uiteraard kun je de volledige uitslagen onderaan deze pagina vinden.


1. Travis “Hapa” Browne #7 vs. Cain Velasquez #2
De opener van de Main Card was aan oud Heavyweight kampioen Velasquez en Travis Browne. We zagen wat Cain kan doen zolang hij geen blessures heeft en een goed trainingskamp. Vanaf de bel kwam Cain vooruit en raakte hij Browne met een aantal zware trappen. We zagen zelfs een aantal “weel-kicks” van Cain en het was duidelijk dat hij veel druk zette in dit gevecht waarop Browne alleen kon counteren. Na een van die weel-kicks weet Cain een goede combinatie te landen op zijn tegenstander die naar het canvas gaat. Cain volgde met zware ground and pound en zelfs een korte submission poging. Browne, die zichtbaar aangeslagen was wist nog even een moment op te staan maar weer kwam Velasquez met sterke combinaties en een takedown. Cain greep zijn kans en maakte het af met ground and pound 2 seconden voor het einde van de eerste ronde.


2. Jose “Junior” Aldo #1 vs. Frankie “The Answer” Edgar #2: Interim Featherweight Title Fight.


Het eerste titelgevecht ging tussen Jose Aldo en Frankie Edgar voor de Interim Featherweight titel. Vanaf de opening van de eerste ronde zag je dat Aldo erg kalm en gecontroleerd te werk ging en op elke aanval van Edgar een antwoord had. Zijn beweging en scherpe counters maakte het erg moeilijk voor Edgar om te anticiperen op Aldo’s aanvallen. Zodra Edgar met een takedown kwam kreeg hij een perfect ge-timede knie in zijn gezicht voor de moeite. Het was duidelijk dat Aldo de grotere en sterkere vechter was deze avond en weinig van Edgar’s aanvallen aankwamen. Bij de derde ronde was het gezicht van Edgar helemaal bebloed en waren het de jabs, stoten en controle van Aldo die de rest van de partij hebben bepaald. Aldo wint door middel van unanimous decision (49-46, 49-46 en 48-47).

3. Daniel Cormier vs. Anderson Silva

Het derde gevecht van de main card was aan Light-heavyweight Daniel Cormier en legende Anderson Silva in en “non-titlefight”. Het publiek had duidelijk problemen met de aanpak van de Champ en over de 15 minuten durende partij werden er een hoop BOOO’s gehoord. Cormier gaf Silva geen tijd om zijn staande technieken te gebuiken en nog geen minuut in de eerste ronde lag Silva op zijn rug. Cormier scoorde hier met korte ellebogen en kon Silva geen kant op totdat Big John ze aan het einde van de ronde opstond door inactiviteit. De tweede en derde ronde waren van hetzelfde en lag Silva constant op zijn rug met de zware worstelaar die het gevecht controleerde. Nogmaals ergens in het eind van de derde ronde kreeg Silva nog een kans door een stand-up van Big John en scoorde met een body-kick maar het was te weinig te laat. Cormier wint via unanimous decision (3 x 30-26)4. Brock Lesnar vs. Mark “Super Samoan” Hunt
Het Co-Maint event van de avond was aan Brock Lesnar en Mark Hunt. Het gevecht ging zoals verwacht en het duurde niet lang voordat Lesnar met zijn eerste takedown kwam. Hunt wist de eerste keer terug op zijn voeten terecht te komen waarop Lesnar hem gelijk weer naar de grond haalde. Met wat ground and pound en positie wist Lesnar de eerste ronde te winnen. de tweede ronde wist Hunt te blijven staan maar kon zijn doelwit keer op keer niet vinden. Lesnar wist in de derde ronde weer de takedown te scoren waar Hunt geen antwoord op had en met stoten de positie wist behouden. Lesnar wint via unanimous decision (3 x 29-27).


5. 3. Miesha “CupCake” Tate #C vs. Amanda Nunes #4: Bantamweight Title Fight.
Het Main Event was uiteindelijk verzorgd door de champ Miesha Tate en de uitdager Amandda Nunes. Sinds Ronda Rousey is het nog niemand gelukt om de titel te verdedigen en ook dit keer is de titel van handen verwisseld. Nunes kwam een vroege takedown poging van Tate sterk uit met scherpe stoten en wist de champ in haar achteruit te zetten. Een perfect geplaatste rechterhand zorgt ervoor dat Tate tegen de kooi in problemen komt maar Nunes blijft op afstand en gaat door met het maken van combinaties. Na nog een perfect geplaatste rechterhand scoort Nunes een knockdown en volgt haar tegenstander naar de mat waar ze het snel afmaakt met een rear naked choke. Amanda Nunes is de nieuwe Bantamweight kampioene en wint door middel van submission in de eerste ronde.
Bekijk hieronder de volledige uitslagen van UFC 200:


Early Prelims:

 • Jim Miller versloeg. Takanori Gomi via TKO Ronde 1, 2:18
 • Gegard Mousasi versloeg. Thiago “Marreta” Santos via KO Ronde 1, 4:32
 • Joe Lauzon versloeg. Diego Sanchez via TKO Ronde 1, 1:26
Preliminary Card:
 • Sage Northcutt versloeg. Enrique Marin via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
 • T.J. Dillashaw versloeg. Raphael Assuncao via unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
 • Kelvin Gastelum versloeg. Johny Hendricks via unanimous decision (29-28, 30-27, 30-27)
 • Julianna Pena versloeg. Cat Zingano via unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)  
Main Card:
 • Cain Velasquez versloeg. Travis Browne via TKO Ronde 1, 4:57
 • Jose Aldo versloeg. Frankie Edgar via unanimous decision (49-46, 49-46, 48-47)
 • Daniel Cormier verlsoeg. Anderson Silva via unanimous decision (30-26, 30-26, 30-26)
 • Brock Lesnar versloeg. Mark Hunt via unanimous decision (29-27, 29-27, 29-27)
 • Amanda Nunes versloeg. Miesha Tate via submission (rear-naked choke) – Ronde 1, 3:16
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Deel 2 van: The Evolution of Punk: A little bit crazy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC Weekly Fight Announcements. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat ...

Jessica Eye: “Dat is onzin Paige, en hopelijk lees je dit.”

Jessica Eye is boos op Paige VanZant voor het weigeren van een gevecht. De ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway en Frankie Edgar proberen het opnieuw op UFC 222 en Luke Rockhold ...