Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Brock Lesnar en Jon Jones stonden allebei op de maincard van UFC 200, maar Jones werd geschrapt wegens dopinggebruik en later bleek ook Lesnar positief getest te hebben. De UFC heeft nu een belangrijke beslissing genomen in beide dossiers.

De USADA gaf te kennen dat beide vechters positief hebben getest en een schorsing van 2 jaar riskeren. Ook hun B-stalen waren positief. Mark Hunt, die z’n partij op UFC 200 verloor tegen Lesnar, eist de premie die Lesnar kreeg. De UFC lijkt hier alvast geen beslissing in te willen nemen. Zaterdagmorgen hebben ze besloten noch Jones, noch Lesnar een boete te geven.

Toch wil dat niet zeggen dat Lesnar en Jones enkel een schorsing zullen krijgen en een boete ontlopen. De State Athletic Commission zal nu moeten beoordelen voor de UFC of er al dan niet een boete betaald moet worden. Afwachten of Hunt z’n gelijk zal krijgen in dit dossier. Denken jullie dat we Jones of Lesnar nog ooit terug zullen zien in de UFC?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

USADA plande bijzondere deal met CroCop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Steeds meer vechters in de UFC ...

Eerste persconferentie Fighters Union, Wat moeten we weten?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De eerste persconferentie van een toekomstige ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Vitor Belfort zal zijn laatste partij in de UFC-octagon vechten tegen Nate Marquardt in ...

Waarom is het gevecht tussen Johnny Hendricks en Tyron Woodley geschrapt?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Johnny Hendricks VS. Tyron Woodley ...