Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Den Bosch- Het is afgelopen nacht dan eindelijk begonnen, drie events in drie nachten met als klap op de vuurpijl UFC 200 op zaterdag. We begonnen met UFC Fight Night 90 Dos Anjos vs. Alvarez. De main card werd afgetrapt in de Lightweight divisie door Joe Duffy en Mitch Clark. Ook stond er een Heavyweight clash op tussen Roy Nelson en Derrick Lewis en een natuurlijk het Lightweight titel gevecht. In deze Recap behandelen we de vier gevechten van de main card en uiteraard kun je de volledige uitslagen vinden onderaan deze pagina.


In verband met het doen van de Preview voor elk evenement zullen hier alleen de verslagen van de gevechten komen. Voor meer informatie over de achtergrond van alle vechters op de Main Card verwijzen we je naar deze link: http://www.epicmma.nl/2016/07/preview-ufc-fight-night-dos-anjos-vs.htm1. Joe “Irish” Duffy vs. Mitch “Danger Zone” ClarkeHier kunnen we heel kort over zijn net als het gevecht, Duffy is back! Na een harde rechterhand van Duffy ging Clarke naar het canvas waarop zijn tegenstander hem volgde en niet lang daarna de Rear Naked Choke wist in te zetten. Het hele gevecht duurde niet langer dan 25 seconden. Duffy komt succesvol terug na een unanimous decsision loss tegen Dustin Poirier.


2. Alan “Brahma” Jouban vs. Belal “Remember The Name” Muhammed


Alan Jouban wist al snel in de eerste ronde een knockdown te scoren waarop Muhammed snel opstond en gelijk een harde lowkick kon ontvangen. Muhammed wist met zij jab toch wat punten te scoren maar kreeg voor zijn moeite een hele harde headkick te verduren en ging weer naar het canvas. Jouban volgde en wou het afmaken met ground and pound en een knie in het lichaam maar Muhammed wist in de partij te blijven. In de tweede ronde kwam Muhammed agressief uit en bleef vooruit komen waar Jouban zijn lichaam en benen aan het aanvallen was met harde kicks. Jouban scoort nog een knockdown waar Muhammed snel van opstond en maakte een late takedown aan het einde van de tweede ronde. In de derde ronde had Muhammed meer succes met zijn staande aanpak en wist een paar harde achtereenvolgende rechter stoten te landen op Jouban. Het leek erop alsof Jouban moe aan het worden was en daar plukte Muhammed de vruchten van, helaas was dit net te laat en net te weinig. Jouban wint via unanimous decision.

3. Roy “Big Country” Nelson #10 vs. Derrick “The Black Beast” Lewis #12De twee Heavyweights kwamen uit zoals verwacht, maaiend naar een KO. Na dat Lewis zijn tegenstander een paar keer goed wist te raken zag je iets van Nelson wat zelden gebeurd, hij ging voor de takedown. Nelson ging niet alleen voor de takedown maar wist ook nog eens full mount te behalen aan het einde van de eerste ronde. In de tweede ronde leek het alsof Nelson had besloten dit zijn gameplan te maken en wist weer takedowns te scoren. Lewis bleef kalm op de grond en zocht zijn momenten om naar zijn voeten te exploderen. Hoewel Nelson niet naar submissions aan het zoeken was koos de de Heavyweight voor positie en korte stoten. In de derde ronde was het meer van hetzelfde tot Lewis weer op zijn voeten terecht kwam en met zware mokerslagen Nelson wist te raken. Een gevecht wat beide kanten op had kunnen gaan maar Lewis er uiteindelijk met de split decision winst vandoor ging.


4. Rafael Dos Anjos #C vs. Eddie Alvarez #2
Aangekomen bij het Main Event of The Evening! Beide mannen kwamen gefocussed op en Alvarez opende de ronde met een harde lowkick en bleef cirkelen om de kooi. Na een linkse stoot van Dos Anjos gevolgd door een harde lowkick besloot Alvarez voor de takedown te gaan maar kwam daarbij in gevaar voor een choke. Alvarez besloot de takedown te laten voor wat het was en scoorde met een harde rechter stoot waar RDA van ging wankelen. Een barrage aan stoten volgde hierop en RDA kwam maar net goed weg. Na een flying knee van Alvarez kwam hij terecht op zijn rug met de champ boven op hem. Alvarez wist al snel naar zijn voeten te komen en bleef de druk zetten op de champ en raakte hem goed met harde stoten en Herb Dean had uiteindelijk genoeg gezien, Alvarez is de nieuwe Lightweight Champ!!!


Bekijk hieronder de volledige uitslagen van UFN 90 Dos Anjos vs. Alvarez:


Early Prelims:

 • Vicente Luque versloeg. Alvaro Herrera via submission (D’Arce choke) – Ronde 2, 3:52
 • Marco Beltran versloeg. Reginaldo Vieira via submission (rear-naked choke) – Ronde 2, 3:04
 • Gilbert Burns versloeg. Lukasz Sajewski via submission (armbar) – Ronde 1, 4:57
 • Felipe Arantes versloeg. Jerrod Sanders via verbal submission (armbar) – Ronde 2, 1:39
Preliminary Card:
 • Pedro Munhoz versloeg. Russell Doane via submission (guillotine choke) – Ronde 1, 2:08
 • Anthony Birchak versloeg. Dileno Lopes via split decision (27-30, 29-28, 29-28)
 • John Makdessi versloeg. Mehdi Baghdad via split decision (29-28, 28-29, 29-28)
 • Alberto Mina versloeg. Mike Pyle via knockout (flying knee, punches) – Roude 2, 1:17
Main Card:
 • Joseph Duffy versloeg. Mitch Clarke via submission (rear-naked choke) – Ronde 1, 0:25
 • Alan Jouban versloeg. Belal Muhammad via unanimous decision (28-27, 29-28, 29-27)
 • Derrick Lewis def. Roy Nelson via split decision (29-28, 28-29, 29-28)
 • Eddie Alarez versloeg. Rafael dos Anjos via TKO (stoten) – Ronde 1, 3:49 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 205 Free Fight: Stephen Thompson vs Jake Ellenberger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC 197 [Jones vs. Saint Preux]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heel wat maanden geleden hoopte ...

(Video) Dustin Poirier: “Ik ben een moderne gladiator”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dustin Poirier zal aanstaande zaterdag ...

Misha Cirkunov klaar voor nieuwe test met een tegenstander uit de top vijf.

Kan Misha Cirkunov na zijn verloren partij tegen Volkan Oezdemir zich weer oprichten?