Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Steeds meer vechters in de UFC worden betrapt op doping. Ook Mirko “CroCop” Filipovic werd in het verleden geschorst. Dat had nochtans anders gekund, zo blijkt.

De Kroaat wordt gezien als een topper in de UFC, maar grote prijzen wist hij nooit weg te kapen. In november 2015 werd hij betrapt op doping. Hij nam middelen om z’n schouderblessure te herstellen, gaf dit te kennen aan de UFC, maar dat werd door USADA gezien als een bekentenis. CroCop voelde zich duidelijk belazerd door de UFC en USADA. “Ik kreeg een schorsing van 2 jaar, omdat ik eerlijk was”, klinkt het bij de Kroaat. “Ze misbruikten mijn situatie om een grote naam te pakken met dopinggebruik om zo aan te tonen dat ze alles onder controle hebben.”

Toch kreeg CroCop de kans om z’n schorsing teniet te doen. “Ze stelden me voor om mijn schorsing op te heffen als ik andere vechters zou verraden. Ik kon niet begrijpen dat ze me zo belachelijk wilden maken. Ik weet niet wat mensen gebruiken, maar als ik het al wist, zou ik het hen niet zeggen. Ik heb hen verteld dat ze me kunnen laten stoppen met vechten in de UFC, maar dat ze nooit mijn ziel zullen wegnemen. Als een organisatie, die vecht voor een zuivere sport, een vechter wil chanteren, kan je dan nog wel lager vallen? Ik zou dit zelfs niet doen voor m’n grootste vijand.” Maakte de USADA hier een grote blunder of handelden ze correct?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Interview) – Duane “Bang” Ludwig: “TJ stopt dit gevecht in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Duane “Bang” Ludwig is ...

Malki Kawa

Malki Kawa: “Jon heeft geen reden om vals te spelen.”

Malki Kawa geeft op The MMA Hour nog meer details omtrent de dopingzaak van ...

Fight Night Houston Free Fight: Bermudez vs. Hettes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Dennis ‘The Menace’ ...

MMA serie Kingdom vanaf 23 december op de Nederlandse televisie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt er op dat ...