Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Londen – Bellator 158 Daley vs. Lima in de O2 Arena was het tweede Europese event van de organisatie. Het event zag 1 draw, 4 decisions, en 8 finishes daarboven op een nieuwe titel uitdager een gruwelijke blessure en Pokemon Go.


James Gallagher (4-0-0) vs. Mike Cutting (6-6-0)


Het eerste gevecht van de main card ging tussen Mike Cutting en top SBG prospect James Gallagher. Hoewel Gallagher van zijn 3 ongeslagen partijen niet uit de eerste ronde is gekomen was het ditmaal anders. Het was een redelijk eenzijdig gevecht maar de jongeman van 19 jaar kreeg het niet voor elkaar om het gevecht vroegtijdig te beëindigen. Met takedowns in alle rondes en scherpe combinaties wist Gallagher op alle drie de scorekaarten te winnen. Later in de media-scrum gaf Gallagher toe dat hij meer voor de winst ging dan om het vroegtijdig af te maken en zei onder zijn potentie te hebben gepresteerd.

Bekijk hieronder de post-fight media scrum met James Gallagher:Michael “Venom” Page (11-0-0) vs. Evangelista Cyborg (21-18-0)
(Bron Cristiane Cyborg,
Evangelista’s ex-vrouw) 

De man die niet alleen het grootste applaus kreeg tijdens weigh-ins kreeg hetzelfde in de O2 Arena, de Engelse superster kreeg een staande ovatie van alle bezoekers die aanwezig waren. Het gevecht begon en gelijk was “MVP” aan het dansen zoals we gewend zijn van hem en zette Cyborg in zijn achteruit. Na een gemiste stoot belandde Page op de grond maar wist snel weer op te staan maar het duurde niet lang voordat hij weer op zijn rug lag. Na een submission poging vanuit MVP was Cyborg te sterk in de bovenste positie maar wist niet veel schade aan te richten maar eindigde de ronde in side-control. In de tweede ronde begon het van het zelfde en MVP weet snel een high-kick te landen en blijft dansend om zijn tegenstander heen draaien. Even na een spinning back kick tegen de lever van Cyborg die zichtbaar aangeslagen was probeerde Cyborg aan te vallen maar werd geraakt door een “flying knee” die wellicht de gruwelijkste blessure in MMA heeft veroorzaakt. MVP raakte de knie en wist dat het afgelopen was hij bleef staan en staren zoals wij eerder hebben gezien van de Engelse ster.  Om het af te maken liep MVP naar zijn corner en kreeg een Pokemon pet en Pokeball van zijn trainer en zette zijn pet op en rolde de Pokeball naar de gevloerde Cyborg. “I caught myself a Cyborg”. 

***Cyborg heeft een gebroken schedel en ligt nog in het ziekenhuis wij van EPIC MMA leven mee met vrienden en familie van Evangelista hopen op een snel herstel***


Bekijk hieronder de finish en post-fight media scrum van Michael “Venom” Page:


 Francis Carmont (25-11-0) vs. Lukasz Klinger (7-3-0)Het derde gevecht vond plaats in de Light Heavyweight divisie. De Franse Carmont weet de partij snel naar de grond te werken met een double leg takedown en het is duidelijk dat hij de controle heeft. Met wat zware stoten tijdens de ronde weet Carmont het af te maken via D’arce Choke in de eerste ronde. Carmont heeft daarmee Klinger zijn eerste submission verlies overhandigd.

Matt Mitrione (11-5-0) vs. Oli Thompson (17-9-0)


Oli Thompson had om een grote naam gevraagd en heeft zijn wens gekregen in de vorm van Matt Mitrione. Mitrione die 3 weken geleden zijn Bellator debuut heeft gemaakt zei tijdens interviews dat hij niet graag aan de zijlijn staat en zo vaak mogelijk wil vechten. Mitrione kwam sterk uit en wist hele zware stoten te raken op zijn tegenstander die op meerdere malen met zijn rug tegen de kooi aanstond. Tijdens die slagenwisselingen wist Thompson ook af en toe zijn doelwit te vinden. Op die momenten stapte Mitrione even terug en ging die weer bewegen om zo niet in gevaar te komen. Het was op tijde een ware “Rock’m Sock’m Robots” partij met beide mannen die beschikken over 1 punch KO power. In de de tweede ronde was het meer van hetzelfde maar wist Mitrione de kaak van Thompson te vinden die naar de mat stortte.


Bekijk hieronder de post-fight mediascrum met Matt Mitrione: Paul “Semtex” Daley (38-14-0) vs. Douglas Lima (27-6-0)


Het main event werd verzorgd door thuisfavoriet Paul Daley en voormalig kampioen Douglas Lima. Lima had bijna een jaar niet gevochten en kwam terug van een operatie aan zijn knie waar hij op tijde dacht dat hij nooit meer zou vechten. Daar bovenop heeft Lima sinds 2013 maar eens per jaar gevochten. Daley kwam heel agressief uit richting Lima maar word neergeslagen in het begin van de eerste ronde en even lijkt het erop dat het gevecht afgelopen was. Daley herpakte zichzelf een beetje en wist weer rechtop te komen maar was vanaf dat punt niet meer de oude op bepaalde momenten in het gevecht na. Naast de druk tegen de kooi, de harde counters en takedowns had Lima ook nog een uitermate scherp en lange jab waar Daley niet langs kon komen. Lima was in topvorm en heeft alle drie de rondes gewonnen met zijn lange jabs, scherpe combinaties en takedowns. Met de winst over Daley heeft Lima zich geplaatst voor een re-match met de man aan wij hij zijn titel is verloren, Andrey Koreshkov. Wanneer dat plaats gaat vinden is nog onduidelijk maar Lima had naar eigen zeggen toch even wat tijd nodig en ging zich volproppen in de straten van Londen. Daley daarentegen kan weer even achter aansluiten in de rij met contenders maar heeft altijd nog een aas achter de hand, het originele gevecht tegen Josh Koscheck.


Bekijk hieronder de post-fight mediascrum met Douglas Lima:Main Card:

 • Douglas Lima versloeg. Paul Daley via unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
 • Matt Mitrione versloeg. Oli Thompson via TKO (punches) – Ronde 2, 4:21
 • Francis Carmont versloeg. Lukasz Klinger via submission (D’Arce choke) – Ronde 1, 3:54
 • Michael Page versloeg. Evangelista Santos knockout (flying knee) – Ronde 2, 4:31
 • James Gallagher versloeg. Mike Cutting via unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)

Preliminary Card: 

 • James Mulheron (9-1) versloeg Neil Grove (12-8-1) via unanimous decision (29-28, 30-27, 30-26)
 • Michael Shipman (9-1) versloeg Dom Clark (7-10) via submission (Anaconda Choke) R1
 • Pietro Menga (13-0) versloeg Spencer Hewitt (12-11) via knockout (punch) at :41 of R1
 • Luiz Tosta (8-4-1) vs. Dean Garnett (7-0-1) draw
 • Jason Radcliffe (9-2) versloeg Jack Mason (29-16-1) via KO (knie) at :14 of R1
 • Manuel Garcia (28-19) versloeg Alex Reid (11-10-1) via unanimous decision (30-26, 30-27, 30-27)
 • Danny Mitchell (18-7) verlsoeg C.J. Meeks (5-2) via submission (twister) 4:25 of R1
 • Nathanial Wood (9-3) versloeg Chase Morton (6-3) via submission (rear-naked choke) at 3:59 of R3
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 213 Embedded met Amanda Nunes, Valentina Shevchenko, Yoel Romero, ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. Bellator 180 beloofd het grootste evenement ...

UFC Orlando: Road to the Octagon

De UFC-trein raast door en opent haar deuren aankomend weekend in Orlando. Josh Emmett ...