Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Middleweight divisie staat op zijn kop nu dat Michael Bisping de titel heeft veroverd. Er staan een hoop tegenstanders te wachten op hun kans waaronder, Ronaldo Souza, Luke Rockhold, Chris Weidman, Dan Henderson en nu ook GSP.

Dan Henderson lijkt de favoriet te zijn als volgende uitdager maar nu GSP van zich heeft laten horen kan dat nog eens roet in de zaak gaan gooien.

Voormalig UFC Weltergewicht kampioen Georges St-Pierre is opeens de meest gehate man in de Middleweight division. Dat is ontstaan na een interview bij The MMA Hour waarin hij vertelde dat hij erover nadenkt om op die klasse te gaan vechten. Niet lang na zijn comments bedreigd Ronaldo Souza om GSP zijn nek te breken.

Middleweight kampioen Michael Bisping noemt St-Pierre een “kleine bitch” voor het spelen van Hide and Seek:

“I have nothing against Georges St-Pierre apart from the fact that he retired from the sport and was like, ‘No, I can’t do it because people are taking performance enhancing drugs.’ Well guess what, they were and they’re getting caught. But if you’re a man, if you’re a fighter, if you’re not a little bitch, you’ll still continue to take those chances and try to beat those people. You won’t run away to the shadows and disappear because you think you can’t compete. I’m not the coward. I’m not the coward that needs to takes steroids to compete with these guys. And I would have thought that Georges St-Pierre was man enough also to have the same attitude, aldus Bisping”

De Canadese pest al een tijdje met zijn comeback de afgelopen weken, denk jij dat hij kans maakt tegen Michael Bisping?

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tony Ferguson

Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov jennen elkaar opnieuw

Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov ruziën op twitter vrolijk verder. Krijgen we ze op ...

(Video) Demian Maia seminar groot succes

Twee weken geleden was Demian Maia in het land om twee seminars te geven ...

RECAP: UFC Fight Night Holm vs. Shevchenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Zaterdagnacht werden de fans van de ...