Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 160 Henderson vs. Freire is compleet met 14 gevechten. Als laatste toevoeging niemand minder dan Chinzo Machida (3-2) vs. Mario Navarro (4-4). Bellator 160 zal plaatsvinden op 26 augustus in de Honda Center in Anaheim, Californië.  


Als die naam je bekend voor komt dan kun je nog wel eens gelijk hebben, Chinzo Machida is namelijk de oudere broer van voormalig UFC Light Heavyweight kampioen Lyoto Machida. Chinzo heeft momenteel 5 MMA partijen gedraaid waarvan de laatste 2 achtereenvolgend gewonnen en zal tijdens Bellator 160 zijn promotionele debuut maken. Zijn tegenstander heeft 2 keer eerder in de Bellator MMA kooi gestaan maar heeft beide partijen verloren van Cleber Luciano en Brandon Bender. 
De main card staat bomvol met talent met als kers op de taart een Lightweight title-contender fight tussen Benson Henderson (23-6) en Patricio ‘Pitbull’ Freire (25-3). Het co-main event zal verzorgd worden door Saad Awad (19-7) en Derek Anderson (13-2) in een explosief Lightweight gevecht. Lena Ovchynnikova (11-4) zal in een Flyweight dames partij het gaan opnemen tegenover Jaimelene Nievera (4-1). Als opener van de main card zal ongeslagen top prospect A.J. McKee zijn ongeslagen record op het spel zetten tegenover voormalig King Of The Cage kampioen Henry Corrales. 
Op de preliminary card staan meer debutanten in Kevin ‘Baby Slice’ Ferguson Jr. de zoon van overleden Kimbo Slice die zijn pro debuut zal maken in een gevecht tegenover Jon Tomasian die evengoed zijn pro debuut maakt. Ook zullen ‘The Higlight Kid’ Bubba Jenkins en Georgi Karakhanyan het voor de tweede keer uitvechten in de Bellator kooi. De eerste keer in januari 2015 wist Karakhanyan de partij te winnen via guillotine choke in de eerste ronde, een gevecht wat Jenkins snel wil uitwissen met een winstpartij.    
Bekijk hieronder de volledige line-up van Bellator 160:

MAIN CARD

 • Benson Henderson vs. Patricio Freire
 • Derek Anderson vs. Saad Awad
 • Jaimelene Nievera vs. Lena Ovchynnikova
 • Henry Corrales vs. A.J. McKee

PRELIMINARY CARD

 • Chinzo Machida vs. Mario Navarro
 • Bubba Jenkins vs. Georgi Karakhanyan
 • Joey Davis vs. Keith Cutrone
 • Kevin Ferguson Jr. vs. Johnny Tomasian
 • Gabriel Green vs. Alex Trinidad
 • Ron Henderson vs. Steve Ramirez
 • David Duran vs. Kyle Estrada
 • Jacob Rosales vs. Mike Segura
 • Johnny Cisneros vs. Andy Murad
 • Stephen Martinez vs. Jake Roberts

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Benson Henderson krijgt gelijk “Titleshot”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De kersverse Bellator vechter en ...

(Video) Bellator 152: Anastasia Yankova “You will have to watch to find out”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...