Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hoewel Lesnar zijn laatste gevecht won, faalde hij een buiten competitie drugtest en zal zijn zaak 23 augustus door de Nevada State Athletic Commission behandeld worden. Opmerkelijk genoeg staat de zaak van Jon Jones niet op de agenda 23 augustus. 


De schorsingsaanvraag van oud Heavyweight kampioen Brock Lesnar zal 23 augustus door de NSAC behandeld worden. Na het vinden van de oestrogeen blokker (clomiphene) in een drugtest die is afgenomen buiten competitie heeft hij ook een test op de avond van het gevecht gefaald. Lesnar is momenteel tijdelijk geschorst en de sancties voor een overtreding als die van Lesnar is een schorsing van 2 jaar, of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog onduidelijk. Brock Lesnar heeft het gebruik niet ontkend maar beloofde het tot op de bodem uit te gaan zoeken. Omdat Lesnar’s uitslagen pas op 15 juli terug zijn gekomen, 6 dagen na UFC 200 heeft hij toch kunnen deelnemen aan de partij.

Bij Jon Jones werd buiten competitie dezelfde oestrogeen blokker gevonden (clomiphene) in aanvulling op een andere oestrogeen blokker (letrozole). Jones is naar aanleiding van die testen van de UFC 200 card gehaald waar hij tegenover Daniel Cormier zou strijden om de Light Heavyweight titel. Waarom Jones zijn zaak niet op de agenda van 23 augustus staat is nog onbekend maar het zal niet lang duren voordat daar uitsluitsel over is. Jon Jones ontkend het gebruik van verboden middelen en zijn management geeft aan dat het door een vervuild supplement zou komen. Ook bij Jones zijn dezelfde sancties van toepassing, schuldig verklaard worden levert een schorsing van 2 jaar op.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFN 83 Cowboy vs. Cowboy Recap : Redelijk evenement kent een aantal hoogtepunten.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook het vijfde ...

UFC Fight Night 127: Alexander Volkov stopt Fabrício Werdum via KO

Volkov stopt de voormalig kampioen en richt zich op een titelgevecht met winst tijdens ...

Malki Kawa: “Ik kan het Bisping niet kwalijk nemen als hij een slimme zet maakt.”

Romero's manager Malki Kawa laat weten dat hij het begrijpt als Michael Bisping kiest ...