Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ongeslagen Cody Garbrandt is al een grote hype, maar hij verwacht nog veel groter te worden. “Ik word een betere McGregor. Ik word een Amerikaanse superster.” Zaterdag zal hij dit proberen voort te zetten tijdens zijn gevecht met Takeya Mizugaki.


“No Love” is al een tijdje heen en weer aan het gaan met Bantamweight kampioen Dominic Cruz op social media en zal met een KO winst over Mizugaki ook om een title-shot gaan vragen. Of hij die kans dan ook krijgt is het tweede, maar dat weerhield Garbrandt er niet van om het gevecht op social media al te proberen op te hypen. Met een record van 4-0 in de UFC is de 25-jarige snel door de rankings heen gevlogen, daar boven op is hij erg verkoopbaar en heeft de Team Alpha Male prospect veel hype achter zich. Wat Garbrandt bovenal heeft is vertrouwen, vertrouwen dat hij bestemd is voor ‘stardom’. “Ik word een betere McGregor. Ik word een Amerikaanse superster.”

Eerst zal Garbrandt toch door Takeya Mizugaki heen moeten komen voordat hij kan  nadenken over de kampioen Dominic Cruz. Voor Mizugaki zal dit zijn 13e partij worden voor de UFC en is een ware veteraan in de organisatie met winstpartijen over, George Roop, Bryan Caraway en Francisco Rivera.
Toen Garbrandt gevraagd werd hoe hij zich voorbereidde op zijn tegenstander had hij het volgende te melden. “Ik focus niet op wat mijn tegenstander doet. Ik werk aan de dingen die ik ga doen: mijn tempo, mijn druk, mijn conditie. Mijn coaches kijken naar tape over hem – ik niet. Ik kijk misschien wel neer op hem na het kijken van die tape. Hij is niet echt ergens heel goed in, maar hij is wel erg all-round en neemt tegenstanders mee naar een decisions”, aldus Garbrandt.

Wie denk jij dat deze partij gaat winnen laat het weten in de comments en houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

TJ Dillashaw: ”Faber is meesterbrein achter Alpha Male ruzie.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.TJ Dillashaw beleefd wat gespannen dagen ...

Stephen Thompson: “Ik geef de titel niet op.”

Stephen Thompson wist Tyron Woodley tot twee keer toe niet te ontmantelen en hoopt ...

Dubbel UFC programma komend weekend met UFN 99 & UFN 100

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eén week nadat Conor McGregor ...

McGregor: ”Buiten mij doet iedereen wat hun f*cking verteld wordt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het niveau van zelfstandigheid die ...