Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Donald ‘Cowboy’ Cerrone tekent een nieuw contract met acht gevechten bij de UFC. Na zijn winstpartij over Rick Story afgelopen weekend tijdens UFC 202 had ‘Cowboy’ nog één partij op zijn contract staan. In plaats van die partij uit te vechten en de vrije markt uit te proberen heeft Cerrone er voor gekozen om zijn contract alvast te verlengen.


Cerrone heeft er na een verliespartij tegen voormalig Lightweight kampioen, Rafael Dos Anjos voor gekozen om naar Welterweight te gaan een divisie waar hij sindsdien 3-0 staat. ‘Cowboy’ heeft 11 van zijn laatste 12 partijen gewonnen en zijn enige verlies is dus voor de titel geweest. Hij heeft 18 winstpartijen op zijn naam staan waarmee hij op de derde plaats staat met meeste winstpartijen in de UFC net achter Middleweight kampioen Michael Bisping (19) en oud Welterweight kampioen GSP (19).

‘Cowboy’ is wellicht de populairste UFC atleet zonder een titel en ziet zich nergens anders vechten als in de UFC. “Ik ben een UFC man. Ik ga nergens anders heen. Ik heb een gesprek gehad met Ari Emanuel en ze zijn heel blij met mij, dus ik zie grote dingen gebeuren in dit bedrijf. Ik ben een veteraan van de sport. Ik hou er echt van. Ik hou ervan om te vechten voor de UFC, en dit is mijn drug. Ik heb het nodig het liefst zoveel mogelijk, ik voel me net een ‘crackhead’ hier die nu al zijn volgende gevecht aan het zoeken is,” aldus Cerrone na zijn winst over Rick Story.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211 Free Fight: Junior dos Santos vs. Gabriel Gonzaga

Junior dos Santos hoopt zijn titel terug te winnen op UFC 211 als hij ...

BREAKING!! Zware dobber voor de main-card!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kelvin Gastelum weegt niet in ...

Demian Maia

Demian Maia vs Jorge Masvidal nieuwe main event UFC Fight Night Nashville?

Het lijkt erop dat UFC Fight Night Nashville een nieuw main event krijgt. Volgens ...

The Ultimate Fighter 24 Finale Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Pound-for-Pound nummer 1 van ...