Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen zaterdag tijdens UFC Fight Night 92 versloeg Cub Swanson zijn tegenstander, Tatsuya Kawajiri via decision. Swanson is met 11 gevechten in de UFC een echte veteraan met veel opties voor de boeg, aangezien iedereen naam wil maken over zijn rug.


Na een hard gevochten partij tegen Tatsuya Kawajiri beseft Swanson dat de rollen zijn omgedraaid. Waar hij eens de jongere vechter was die naam wou maken over de rug van veteranen is het nu omgekeerd. Zijn naam werd het meest recent genoemd door ‘The Korean Superboy’ Doo Hoo Choi die graag de kans wil hebben om tegenover hem te staan in de octagon. Hoewel dit hem misschien niet zo interessant klonk had hij wel een boodschap aan de jonge prospects van de divisie.  “Al deze opkomende vechters dagen me uit. Ze zullen wel denken dat ik slomer word, of niet meer zo goed ben als voorheen. Dat vind ik respectloos. Als je iets van me wilt, kom het dan maar halen! Veel namen worden geroepen, maar ik wil wel weer vechten tegen iemand die hoger gerankt is dan ik.”

Hoewel Swanson al 12 jaar op professioneel level meedraait is hij pas 32 en heeft hij nog enkele topjaren in zich. Ook heeft Swanson het voorheen wel eens over pensioen gehad en hoewel hij nog aangeeft een paar jaar te willen vechten is het wel iets waar hij al mee bezig is. “Dat is iets waar ik veel over heb nagedacht, het in mijn achterhoofd weten dat ik snel, nou niet echt snel misschien in vier jaar, zes jaar, misschien wel twee jaar met pensioen ga, wie weet,” aldus Swanson. Momenteel staat Swanson op nummer 5 in de Featherweight division en blijft hij nog altijd erg gevaarlijk.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Germaine de Randamie: “De UFC is nog lang niet van mij af.”

Voormalig UFC-kampioene Germaine de Randamie laat van zich horen via een Instagram bericht. Lees ...

Dana White: ”Ik heb Nick Diaz een gevecht met Demian Maia aangeboden.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrapdigest Nick Diaz zijn ...

UFC Fight Night Singapore Free Fight: Holly Holm vs Marion Reneau

Holly Holm zal het dit weekend opnemen tegen Bethe Correia, zal zij na drie ...

UFC Kansas City: Road to the Octagon

In UFC Road to the Octagon zien we hoe Demetrious Johnson, Wilson Reis, Rose ...