Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dana White had niets te klagen na een spectaculaire avond van gevechten die UFC 202 had geleverd. Het enige nadelige voor hem was dat hij er genoeg kopzorgen aan over heeft gehouden. We noemen een aantal op; Lorenz Larkin vocht zijn laatste contractuele gevecht voor de UFC en is nu ‘free agent’, Mcgregor ziet genoeg keuzes voor zichzelf en Donald Cerrone wil terug naar lightweight voor een rematch met Eddie Alvarez.


Dana White had al snel een mening over Donald Cerrone.

“Hoe indrukwekkend ziet Cerrone er toch uit op welterweight! Niemand doet dat met Rick Story wat hij vanavond deed, hij is echt heerlijk bezig en ik vind hem veel beter vechten op welter- dan op lightweight dus wil ik hem ook daar houden”


Nu is de vraag of Cerrone wel een kans maakt om contender te worden in die klasse, en daar had Dana White ook een antwoord op

“Jazeker kan dat en ik zie dat wel in hem als hij zo door blijft gaan”De laatste keer dat Cerrone verloor was ook in de lightweight klasse, vorig jaar december verloor hij snel van de toenmalige kampioen Rafael Dos Anjos in de eerste ronde door TKO. Hierna kondigde Cerrone aan dat hij het op “170” ging proberen. Vanaf dat gevecht zien we een vernieuwde Cerrone, hij stond bekend als een langzame starter maar na die overstap is dat ook verdwenen.

In februari versloeg hij de andere “Cowboy” Alex Oliveira via submission, in juni was het een indrukwekkend TKO winst op Patrick Cote en zaterdagnacht maakte hij kort werk van Rick Story.
Ook Cerrone zit nu zonder contract maar heeft al nadrukkelijk gezegd dat hij weer voor de UFC wilt vechten, de vraag is nu we hij verder op lightweight of welterweight een run naar de titel gaat maken.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Justin Gaethje:“Eens een opgever, altijd een opgever.”

Justin Gaethje zal 7 juli zijn debuut maken voor de UFC tijdens The Ultimate ...

Henderson: ”Bisping’s lichaam is meer veranderd dan die van mij.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomend weekend staat de re-match ...

UFC Fight Night 125: Preview, uitzendtijden, zenders en line-up

#UFCBelem: Aanstaande zaterdagnacht zitten we er weer klaar voor! Hier alvast de uitzendtijden, zenders ...

UFC 213 Nunes vs. Shevchenko Countdown

IT'S INTERNATIONAL FIGHT WEEK - Start je fight week goed met de UFC 213 ...