Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
De Nederlander, Djamil Chan, (12-2) zal 16 september voor de tweede keer de Bellator kooi betreden, ditmaal op de Main Card van Bellator 161: Kongo vs. Johnson. Het promotionele debuut van Chan was een spectaculaire KO in de eerste ronde maar staat nu tegenover een Bellator veteraan in Derek Campos (16-6).
De Lightweight partij tussen Chan en Campos zal de main card van Bellator 161 openen op 16 september in de H-E-B Center in Cedar Park, Texas. Djamil Chan heeft 7 achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waarvan 5 in de eerste ronde. Campos won zijn debuut in 2013 van Brandon Girtz en heeft sinsdien een record van 5-3 in de organisatie. Een mooie partij waar Chan een hele grote statement kan maken in de divisie. 
Het gevecht van Chan en Campos maakt de main card compleet met vier partijen waaronder een Heavyweight main event tussen Cheick Kongo (24-10-2) en Tony Johnson (10-2). Daarbij zal de zelf benoemde “Baddest man on the planet” Joe Warren (13-5) terugkeren tegen Sirwan Kakai (12-4), en zal Russische schoonheid Anastasia Yankova (3-0) haar ongeslagen record op het spel zetten tegenover Vega Arteaga (2-0).
De preliminary card is nog niet bekend maar bekijk de volledige main card hieronder:

  • Cheick Kongo (24-10-2) vs. Tony Johnson (10-2) 
  • Joe Warren (13-5) vs. Sirwan Kakai (12-4) 
  • Anastasia Yankova (3-0) vs. Veta Arteaga (2-0) 
  • Derek Campos (16-6) vs. Djamil Chan (12-2) 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

Bellator 169 King Mo vs Ishii Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen vrijdag sloegen Bellator en ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. Benson Henderson zal samen met Patricky ...

Bellator 160: Foundations met Derek Anderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het tijd ...