Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dat is de reactie van Dominick “The Dominator” Cruz op uitlating van de kersverse contender Cody “No Love” Garbrandt. Garbrandt lobbyde direct op een titelgevecht naar zijn, wederom imposante, uitschakeling van zijn tegenstander vorig weekend tijdens UFC 202.


Garbrandt (10-0) versloeg Takeya Mizugaki in de eerste ronde met TKO waar hij voor de 4de keer zijn gevecht in de UFC kortstondig liet beëindigen. De “trash talk” naar elkaar toe begon bij Garbrandt: “Ik had gehoord in een interview van Cruz dat hij maar een 30% percentage had om zijn tegenstander te raken, hij heeft maar 30% kans om mij te raken. Haha gast geef mij 1% om eentje op je kin te plaatsen en hij ligt plat op de mat. Hij praat toch altijd over statistieken.. dit zegt genoeg. Ik ben een kunstenaar van de KO’s en hij zal er eentje van mij krijgen.”

Dominick Cruz had nog genoeg terug te zeggen over Garbrandt.
“Laat het team van dat ‘jonkie” nog meer van zijn ‘hype train’ genieten na zijn winst en dat ze hem ook maar genoeg valse zelfvertrouwen geven in de komende periode dat is lekker gezond voor hem”


Daarbij voegde hij nog een steek aan toe:
“Als hij het nog niet wist, mijn werk is “hype” te vermoorden. Ik breng hem wel terug naar de realiteit.”


Als de UFC deze partij kiest zullen we een hele mooie partij krijgen, op dit moment ligt een gevecht voor ‘The Dominator’ nog niet vast maar we houden jullie op de hoogte.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)