Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Francisco Rivera is ter kennis gesteld van een potentiële USADA overtreding. Het monster wat aangetast was, is op 23 juli afgenomen buiten competitie. De sancties voor een overtreding zijn in het eerste geval, een schorsing van twee jaar.


De UFC officials hebben het gisteren naar buiten gebracht en USADA zal een volledig onderzoek gaan starten. “USADA, de onafhankelijke beheerder van de UFC Anti-Doping Policy, zullen de resultaten beheren en een passende berechting van deze zaak behandelen,” Het is belangrijk op te merken dat, in het kader van de UFC Anti-Doping Policy, er een volledige en eerlijk beoordelingsproces wordt aangeboden aan alle atleten voordat er sancties worden opgelegd. Aanvullende informatie zal worden verstrekt op het juiste moment als het proces naar voren beweegt.” 


Rivera heeft zijn laatste partij verloren via een unanimous decision tegen Erik Perez, tijdens UFC 201 op 30 juli, 7 dagen nadat ze het monster met de overtreding hebben afgenomen. “Cisco” heeft 3 achtereenvolgende verliespartijen gedraaid en zal hoogstwaarschijnlijk niet zomaar terugkeren. Volgens USADA’s online testhistorie is Rivera in 2016 drie keer getest waarvan 1 keer in het eerste kwartaal en twee keer in het derde kwartaal.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA komt weer terug ...

Glover Teixeira: ”Jon Jones geeft denk ik niks om de UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bijna drie jaar geleden vocht ...

Dana White: ”Ik vond het al raar dat ze al die partijen afwees, maar nu niet meer.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane ‘Cyborg’ Justino heeft voor ...

Na Aldo en Nurmagomedov is ook Anderson Silva ontevreden over UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. José Aldo is druk bezig ...