Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Francisco Rivera is ter kennis gesteld van een potentiële USADA overtreding. Het monster wat aangetast was, is op 23 juli afgenomen buiten competitie. De sancties voor een overtreding zijn in het eerste geval, een schorsing van twee jaar.


De UFC officials hebben het gisteren naar buiten gebracht en USADA zal een volledig onderzoek gaan starten. “USADA, de onafhankelijke beheerder van de UFC Anti-Doping Policy, zullen de resultaten beheren en een passende berechting van deze zaak behandelen,” Het is belangrijk op te merken dat, in het kader van de UFC Anti-Doping Policy, er een volledige en eerlijk beoordelingsproces wordt aangeboden aan alle atleten voordat er sancties worden opgelegd. Aanvullende informatie zal worden verstrekt op het juiste moment als het proces naar voren beweegt.” 


Rivera heeft zijn laatste partij verloren via een unanimous decision tegen Erik Perez, tijdens UFC 201 op 30 juli, 7 dagen nadat ze het monster met de overtreding hebben afgenomen. “Cisco” heeft 3 achtereenvolgende verliespartijen gedraaid en zal hoogstwaarschijnlijk niet zomaar terugkeren. Volgens USADA’s online testhistorie is Rivera in 2016 drie keer getest waarvan 1 keer in het eerste kwartaal en twee keer in het derde kwartaal.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gegard Mousasi vs Uriah Hall 2 nieuwe main event UFN 99 Belfast

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi is de laatste ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Derrick Lewis vs. Ruan Potts

Derrick Lewis wil tegen Mark Hunt zijn zegereeks uitbreiden naar zeven achtereenvolgende overwinningen. Bekijk ...

BREAKING | Overeem vs Werdum 3 tijdens UFC 213 in Las Vegas

Het lijkt erop dat Alistair Overeem niet het main event zal verzorgen tijdens UFC ...

Preview: UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Alvarez

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Lightweight kampioen Rafael dos Anjos ...