• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Francisco Rivera is ter kennis gesteld van een potentiële USADA overtreding. Het monster wat aangetast was, is op 23 juli afgenomen buiten competitie. De sancties voor een overtreding zijn in het eerste geval, een schorsing van twee jaar.


De UFC officials hebben het gisteren naar buiten gebracht en USADA zal een volledig onderzoek gaan starten. “USADA, de onafhankelijke beheerder van de UFC Anti-Doping Policy, zullen de resultaten beheren en een passende berechting van deze zaak behandelen,” Het is belangrijk op te merken dat, in het kader van de UFC Anti-Doping Policy, er een volledige en eerlijk beoordelingsproces wordt aangeboden aan alle atleten voordat er sancties worden opgelegd. Aanvullende informatie zal worden verstrekt op het juiste moment als het proces naar voren beweegt.” 


Rivera heeft zijn laatste partij verloren via een unanimous decision tegen Erik Perez, tijdens UFC 201 op 30 juli, 7 dagen nadat ze het monster met de overtreding hebben afgenomen. “Cisco” heeft 3 achtereenvolgende verliespartijen gedraaid en zal hoogstwaarschijnlijk niet zomaar terugkeren. Volgens USADA’s online testhistorie is Rivera in 2016 drie keer getest waarvan 1 keer in het eerste kwartaal en twee keer in het derde kwartaal.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

3 niet-Nederlanders die best zouden kunnen vechten tijdens UFC Rotterdam

Het lijkt er op dat Nederland niet goed vertegenwoordigd zal zijn tijdens #UFCRotterdam. Hier ...

Cub Swanson

Cub Swanson: “Als McGregor er niet was, dan zat Lobov niet in de UFC”

UFC Fight Night Nashville heeft als hoofdgevecht Cub Swanson tegen Artem Lobov. Vele fans ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson: “Nate Diaz en ik kunnen een mooie show neerzetten.”

Tony Ferguson heeft de teleurstelling van UFC 209 blijkbaar al verwerkt. Hij heeft nu ...

Michael Bisping overleeft twee H-bombs en verdedigt zijn titel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdagnacht was het dan eindelijk ...