Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Georges St-Pierre heeft het voor het uitkiezen als hij uiteindelijk terug stapt in de octagon. We weten dat Tyron Woodley, Michael Bisping en zelfs Donald Cerrone interesse tonen om als eerste ‘GSP’ zijn terugkeer te verwelkomen.


Iedereen mag dan wel willen maar zelf laat St-Pierre stiekem weten dat hij toch het liefste een rematch wilt hebben tegen Nick Diaz. De twee vochten tijdens UFC 158 waarbij St-Pierre aan het langste eind trok via unanimous decision.

Voor de eerste ontmoeting van de twee vlogen de vonken er al af, en die vonken zijn nog altijd aanwezig. Vooral Nick Diaz blijft maar komen met beschuldigingen dat St-Pierre tijdens de weigh-ins zijn gewicht niet had gehaald en dat de Quebec commisie het had gezwogen en ook dat zijn verpleger hem had gedrogeerd voor het gevecht. Tot heden zijn deze beschuldigingen niet bewezen.

Het ziet er ook steeds meer uit dat Georges St-Pierre terug gaat komen, deze maand werd hij al getest door de USADA, maar het liefste dus tegen Nick zegt hij zelf.

“Het is zeer mogelijk dat dit gaat gebeuren, ik heb hem de vorige keer verslagen maar toen vocht ik niet een goede wedstrijd voor mijn gevoel. Hij zegt dat ik hem toen heb vergiftigd, tuurlijk..hij is goed in het maken van excuses”


verder voegde hij dit nog eraan toe.


“Er zijn veel opties, genoeg mensen hebben gevraagd om tegen mij te vechten maar één ding is zeker ik ga niemand uit de weg, ik ben voor niemand bang. Het zou wel mooi zijn om tegen Nick terug te komen, hij heeft toch een grote status in de UFC en als ik deze win dan ben ik meteen terug waar ik was gebleven toen ik vertrok”


Het balletje ligt nu bij de UFC of ze St-Pierre terug laten komen tijdens UFC 206 in Toronto, want daar aast St-Pierre natuurlijk het liefste op.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Inside The Octagon – Michael Bisping vs Dan Henderson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Instagram recap week 3: Een foto uit de oude doos, RDA terug in Brazilië en Machida bij Kings MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...

Rafael Dos Anjos wil grote vis op 170: Robbie Lawler of Nick Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Rafael Dos Anjos maakte onlangs de ...

UFC 212: Inside the Octagon – José Aldo vs. Max Holloway

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van Inside ...