Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tyron Woodley versloeg Robbie Lawler tijdens UFC 201 om zo de Welterweight titel te bemachtigen op 30 juli in de Philips Arena in Atlanta, Georgia. De kersverse champ maakte een call-out naar GSP. Ook kwam Nick Diaz ter sprake aangezien dat de ‘Money-fight’ is. Als het aan Stephen ‘Wonderboy’ Thompson ligt zullen ze toch even moeten wachten. 

“He is the champ and I am the No. 1 contender”

Dat zijn de woorden van Stephen ‘Wonderboy’ Thompson toen hij sprak met Ariel Helwani tijdens “The MMA Hour’. Thompson was tijdens een interview met de nieuwe welterweight kampioen Tyron Woodley verontwaardigd nadat hij zijn vraag voor een titelgevecht met gemak wegschoof.  “Wonderboy” heeft de laatste jaren een win streak opgebouwd van 7 partijen waarvan er 4 niet verder kwamen dan de eerste ronde. Door zijn swingende karate stijl, dat een doorn is voor elke tegenstander, is het lastig in te schatten hoe de trappen en/of stoten aankomen. Een heel goed voorbeeld hiervan is zijn gevecht tegen Johny ‘Big Rigg’ Hendricks, een goede worstelaar met een rechter stoot waarbij genoeg mensen “het licht uit” gaat. Tijdens dit gevecht kun je heel goed zien wat de kracht van Thompson is.

Zie de highlights in onderstaande video:

De UFC matchte hem hierna tegen Rory Macdonald, die hiervoor verloor van de toenmalige kampioen ‘Ruthless’Robbie Lawler tijdens een van de beste MMA gevechten ooit. Thompson liet in dit gevecht zien waarom hij de enige echte Nr. 1 Contender is. Rory werd overklast door de stijl van Thompson en verloor dit gevecht via Unanimous Decision.

Tijdens het interview laat Thompson weten hoe hij over de uitroepingen van Tyron Woodley denkt: “You just got the title, Fight the No. 1 contender. You go out there and smoke the No. 1 contender, then you can start talking about who you want to fight. A lot of people think you’re not the champion until you defend it one time. Right off the bat, just start picking who you’re fighting? That’s ridiculous. Defend it one time. Stop calling people out that haven’t fought in a year or three years. Fight the guy who’s ready, man. Fight the guy who’s earned it this year.”


De grote vraag nu is of de UFC kiest voor een kampioensgevecht tussen champ vs. Nr. 1 contender of voor een “big money fight” gaat. Tyron Woodley weet wat hij wilt, het grote geld vangen met een gevecht tegen George St-Pierre of Nick Diaz.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 192 PPV Recap (4/5): Bader verslaat Evans op UFC 192

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was al twee jaar ...

UFC 209 Woodley vs. Thompson 2 Recap

Tyron Woodley weet zijn titel succesvol te verdedigen, en kan nu eindelijk een punt ...

UFN 100 Free Fight: Ryan Bader vs Minotouro Nogueria

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rogerio ‘Minotouro’ Nogueira stond eigenlijk ...