Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hoewel Ian McCall of ‘Uncle Creepy’ blij is dat er meer getest word door USADA, is de UFC Flyweight niet bepaald blij over de manier waarop het gebeurd. McCall (13-5-1) zal het tijdens UFC 203 op gaan nemen tegen Ray Borg (9-2-0) en heeft sinds januari 2015 niet gevochten.


Hoewel McCall blij is met USADA, is het niet altijd bepaald makkelijk voor de atleten. Je bent als actieve atleet namelijk verplicht om ten alle tijden je locatie door te geven aan USADA zodat ze op elk tijdstip langs zouden kunnen komen voor een eventuele test. “Ik ben blij met het feit dat ze mensen zoveel testen. Ze kwamen bij mij thuis opdagen weliswaar om 6 uur in de morgen, en dan testen ze je. Het is nodig in de sport, maar op het zelfde moment overschrijden ze een beetje hun grenzen. Dat hele check-in gebeuren en verblijfsplaats. Ze moeten ten alle tijde weten waar je bent. 

Zo zegt hij een dag niet bij de middagtraining te zijn geweest omdat zijn coach hem vrij had gegeven, wanneer uitgerekend die dag iemand van USADA langs kwam. Hij werd gelijk gebeld door de USADA medewerker die probeerde te schreeuwen dat hij niet aanwezig was, waarop McCall zei, “ik ben in mijn F****** huis aan het dutten aangezien mijn coach me de dag vrij had gegeven. Hij werd geïnformeerd dat hij dat dan door had moeten sms’en naar USADA. “Ik woon een half uur weg, het is jou baan om mijn urine te komen halen dus kom het hier maar ophalen,” antwoordde McCall. Het is het feit dat ze handelen alsof ze misdrijven  aan het oplossen zijn.” 

‘Uncle Creepy’ heeft altijd al een hele uitgesproken mening gehad over PED’s en zegt dat MMA fans gewoon kunnen kijken naar sommige atleten en zien dat er iets niet in orde is. “Duh, Brock Lesnar zit aan de steroïden, duh Jon Jones zit aan de steroïden. Je kijkt naar de foto van Jon van zo lang geleden tot nu toe en….: ‘Is er niemand anders – ben ik dan achterlijk? Ben ik de enige persoon die dit ziet? Dat zijn de dingen die aangepakt moeten worden.” 


Jon Jones is tijdelijk geschorst op verdenking van het gebruiken van 2 verboden middelen en de sancties voor die overtredingen zouden op kunnen lopen tot een schorsing 2 jaar. Hoewel de zaak nog niet voorgekomen is heeft Jon Jones op Instagram aangegeven te denken dat hij veel eerder in de octagon te vinden zal zijn.


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Eryk Anders: ‘Ik denk dat mijn druk is wat Lyoto zal verslaan.’

Eryk Anders: 'Dit is wat ik wil. Dit is de volgende stap, de volgende ...

UFC 207 Nunes vs. Rousey Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda ‘Lioness’ Nunes was geen ...

Mike Tyson betreedt de octagon in EA UFC 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er zullen twee versies van ...

(Video) Bas Rutten: UFC 202: Diaz vs McGregor II Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het zover, ...