Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Michael ‘Venom’ Page is een van de top prospects die Bellator onder zijn vleugels heeft en met zijn spectaculaire stijl zorgt hij altijd voor vuurwerk. Voor de derde maal is een gevecht opgezet tussen ‘MVP’ en de veteraan Fernando Gonzalez, ditmaal op 19 november tijdens Bellator 163 in San Jose, Californië. 


De eerste keer dat de twee geboekt stonden tijdens Bellator 151 was het ‘MVP’ die terug trok door onduidelijke redenen. De tweede ontmoeting zou gebeuren bij Bellator’s eerste Engelse card ooit maar door toedoen van visa problemen mocht Fernando Gonzalez het land niet in. Er werd een vervangende tegenstander gezocht in Evangelista Cyborg die op zijn beurt aan de verkeerde kant stond van één van de gruwelijkste KO’s in MMA geschiedenis.

Je kan niet ontkennen dat de jonge ongeslagen prospect ‘MVP’ (11-0) hoge ogen trekt maar kreeg voor zijn overwinning op Cyborg alsnog veel commentaar omdat hij nog niet getest zou zijn door echte veteranen. Dat kunnen ze niet meer zeggen met zijn winst over Cyborg maar hij zal een zware test krijgen in de vorm van Fernando Gonzalez. Page heeft geen haast om snel voor de titel te vechten gaf hij aan tijdens Bellator 158’s post-fight persconferentie en zegt dat die vanzelf wel komt.

Fernando Gonzalez heeft bijna in alle grote MMA organisaties gevochten zoals, KOTC, WEC, Strikeforce en sinds 2014 bij Bellator. Met een record van 25-13 is Gonzalez een ware veteraan en heeft hij waarschijnlijk alles al gezien. Of hij hetzelfde kan zeggen als hij tegenover Michael Page staat valt niet te zeggen want de Engelsman is alles behalve conventioneel.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like