Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor McGregor zal tijdens UFC 202 voor de tweede keer gaan proberen om tegenstander Nate Diaz te verslaan. UFC 202 zal plaatsvinden op 20 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. 


In de eerste uiting tijdens UFC 196 moest McGregor aftikken door middel van een rear naked choke maar zijn coach, John Kavanagh geeft aan dat er geen excuses zijn mocht McGregor nog een keer verliezen.“There can be no excuses here if we don’t get the result we’re pursuing.” Zijn reputatie als coach staat net zo goed op het spel evenals die van zijn grootste ster Conor McGregor. Daarbij zegt Kavanagh dat er geen excuses nodig zijn aangezien de voorbereiding niet beter had kunnen gaan. “The preparation has been flawless. But the reassuring thing from our point of view is that I know we won’t need any excuses because it’s not going to come to that, aldus Kavanagh.

Volgens de coach van McGregor is dit trainingskamp zoveel anders dan alle vorige trainingskampen en word Conor elk gevecht een stuk beter dan voorheen. Kavanagh gaat zelfs zover om te zeggen dat McGregor nog nooit zoveel vooruitgang heeft gemaakt als in dit trainingskamp. “I’ve often spoken of how drastically Conor improves with each training camp, and while there’s certainly no denying that he gets better for every fight, this has undoubtedly been his biggest leap forward yet. Sometimes your feelings can trick you, but when things are being measured, like they are now, then it’s different.”

We moeten nog even wachten op het gevecht maar het is misschien wel de meest besproken re-match van de UFC en zal voor veel kijkcijfers gaan zorgen.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bisping en GSP

Michael Bisping en GSP krijgen toch hun zin: gevecht gaat weer door.

Het gevecht lijkt nu wel weer door te gaan. Michael Bisping vs Georges St. ...

(Video) UFC Fight Night Brasilia Free Fight: Cris Cyborg vs Leslie Smith

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag komt de UFC in ...

Paige VanZant

Komt Paige VanZant nog terug naar Team Alpha Male?

Paige VanZant verliet onlangs de staat Californië om terug te verhuizen naar haar thuisstaat ...

Luke Rockhold: “GSP zal verpletterd worden.”

Luke Rockhold verwacht dat Georges St-Pierre geen schijn van kans maakt tegen Michael Bisping. ...