Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor McGregor zal tijdens UFC 202 voor de tweede keer gaan proberen om tegenstander Nate Diaz te verslaan. UFC 202 zal plaatsvinden op 20 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. 


In de eerste uiting tijdens UFC 196 moest McGregor aftikken door middel van een rear naked choke maar zijn coach, John Kavanagh geeft aan dat er geen excuses zijn mocht McGregor nog een keer verliezen.“There can be no excuses here if we don’t get the result we’re pursuing.” Zijn reputatie als coach staat net zo goed op het spel evenals die van zijn grootste ster Conor McGregor. Daarbij zegt Kavanagh dat er geen excuses nodig zijn aangezien de voorbereiding niet beter had kunnen gaan. “The preparation has been flawless. But the reassuring thing from our point of view is that I know we won’t need any excuses because it’s not going to come to that, aldus Kavanagh.

Volgens de coach van McGregor is dit trainingskamp zoveel anders dan alle vorige trainingskampen en word Conor elk gevecht een stuk beter dan voorheen. Kavanagh gaat zelfs zover om te zeggen dat McGregor nog nooit zoveel vooruitgang heeft gemaakt als in dit trainingskamp. “I’ve often spoken of how drastically Conor improves with each training camp, and while there’s certainly no denying that he gets better for every fight, this has undoubtedly been his biggest leap forward yet. Sometimes your feelings can trick you, but when things are being measured, like they are now, then it’s different.”

We moeten nog even wachten op het gevecht maar het is misschien wel de meest besproken re-match van de UFC en zal voor veel kijkcijfers gaan zorgen.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night: Rodríguez vs. Penn: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondagnacht delen The Ultimate ...

Miesha Tate nog steeds positief om Cyborg op 140 pond te ontmoeten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nog voordat Miesha ‘Cupcake’ Tate ...

Swanson en Choi zetten een show neer tijdens UFC 206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAjunkie / USA Today ...

UFC 215 Free Fight: Amanda Nunes vs. Sheila Gaff

Amanda Nunes zal zaterdag haar titel voor de tweede keer verdedigen. Ze zal het ...