Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jon Jones heeft schuld verklaard in zijn drag-race zaak. De beschuldigingen liepen uiteen van drag racen, het niet op één baan blijven, aanpassingen aan het uitlaatsysteem en het niet zichtbaar opstellen van het kentekenplaat. Voor die twee laatst genoemde heeft Jones schuld verklaard.


Jones kreeg 90 dagen om een agressieve rij-cursus te voltooien en een boete van 143 dollar te betalen. Daar boven op zal hij geen overtredingen meer mogen begaan en zal hij 60 uur taakstraf moeten voltooien waar hij er al 51 uur van op heeft zitten. Ook zal Jones toestemming aan zijn reclasseringsambtenaar moeten vragen elke keer als hij in een auto stapt.

De overtredingen die Jones heeft begaan in de laatste 2 jaar lopen op en zal de 29 jarige superster toch heel voorzichtig moeten gaan doen. Jones werd voor UFC 200 van de card geplukt door het falen van een drugtest en zijn zaak zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort voor komen bij de NSAC.


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo gaat opnieuw achter McGregor aan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Craziest Sport Fights  Conor ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Silva vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Powered by: Nagenoeg twee jaar ...

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

CM Punk: “Het is vreselijk. Ik ben meer dan 13 kilo te zwaar.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op gewicht komen is voor ...