Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jon Jones heeft schuld verklaard in zijn drag-race zaak. De beschuldigingen liepen uiteen van drag racen, het niet op één baan blijven, aanpassingen aan het uitlaatsysteem en het niet zichtbaar opstellen van het kentekenplaat. Voor die twee laatst genoemde heeft Jones schuld verklaard.


Jones kreeg 90 dagen om een agressieve rij-cursus te voltooien en een boete van 143 dollar te betalen. Daar boven op zal hij geen overtredingen meer mogen begaan en zal hij 60 uur taakstraf moeten voltooien waar hij er al 51 uur van op heeft zitten. Ook zal Jones toestemming aan zijn reclasseringsambtenaar moeten vragen elke keer als hij in een auto stapt.

De overtredingen die Jones heeft begaan in de laatste 2 jaar lopen op en zal de 29 jarige superster toch heel voorzichtig moeten gaan doen. Jones werd voor UFC 200 van de card geplukt door het falen van een drugtest en zijn zaak zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort voor komen bij de NSAC.


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bosslogic Mayweather vs. McGregor

Alles wat je moet weten over Mayweather vs. McGregor op een rijtje

Alle antwoorden op je eerste reeks vragen over dit gevecht op een rijtje. Op ...

Ryan Bader mag alweer snel aan de bak als vervanger.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ryan Bader mag vanaf vandaag ...

UFC laat 10 vechters gaan

Brandon Thatch en Li Jingliang zitten bij de laatste golf aan vechters die de ...