Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jon Jones heeft schuld verklaard in zijn drag-race zaak. De beschuldigingen liepen uiteen van drag racen, het niet op één baan blijven, aanpassingen aan het uitlaatsysteem en het niet zichtbaar opstellen van het kentekenplaat. Voor die twee laatst genoemde heeft Jones schuld verklaard.


Jones kreeg 90 dagen om een agressieve rij-cursus te voltooien en een boete van 143 dollar te betalen. Daar boven op zal hij geen overtredingen meer mogen begaan en zal hij 60 uur taakstraf moeten voltooien waar hij er al 51 uur van op heeft zitten. Ook zal Jones toestemming aan zijn reclasseringsambtenaar moeten vragen elke keer als hij in een auto stapt.

De overtredingen die Jones heeft begaan in de laatste 2 jaar lopen op en zal de 29 jarige superster toch heel voorzichtig moeten gaan doen. Jones werd voor UFC 200 van de card geplukt door het falen van een drugtest en zijn zaak zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort voor komen bij de NSAC.


Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anthony Johnson

Toekomstplannen van Anthony Johnson zijn eindelijk onthuld

Anthony Johnson heeft eindelijk zijn toekomstplannen onthuld. Rumble opent met een vriend een cannabis ...

Fight Announcements Recap Week 7 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

The Ultimate Fighter Finale 23: Joanna Jedrzejzcyk vs. Claudia Gadelha Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Den Bosch – Het tweede ...

(Video) Fight Night Mexico City Free Fight: Tony Ferguson vs. Edson Barboza

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een aantal weken geen ...