Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na het falen van een drugtest tijdens Bellator 148 heeft Ken Shamrock het toch op een akkoord gegooid met de Texas Departement of License and Regulation. Hij zal een boete ontvangen van 2500 dollar en zijn vergunning word ingetrokken. 


De 52 jarige Shamrock (28-17-2) verloor via TKO in de eerste ronde van legende Royce Gracie (15-2-3) op 19 februari. Volgens Shamrock had de scheidsrechter een illegale knie naar het kruis gemist en heeft ook gelijk protest gedaan bij de TDLR, hoe dat beroep verder afgehandeld word is nog niet duidelijk.

Een maand na het gevecht werd duidelijk dat Shamrock een pre-fight drugtest had gefaald en er werd een synthetische opioïde methadon en de steroïde nandrolon gevonden. Volgens Shamrock’s advocaat komt dat door medicijnen die hij van de dokter heeft ontvagen voor, “gezwollen hypofyse in zijn hersenen”. 


Zijn vergunning in Texas is ingetrokken maar het is erg onwaarschijnlijk dat Shamrock ergens anders in Noord-Amerika een vergunning zal krijgen gezien het feit dat ABC-commissies over het algemeen schorsingen eren die uitgegeven worden door andere commissies. Shamrock zal een nieuwe vergunning kunnen aanvragen op 4 maart 2017.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tito Ortiz: “Ik stop niet! Ik word kampioen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is alweer een lange ...

Ryan Bader: “Ik verwacht vandaag of morgen contract Bellator.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrap Digest Ryan Bader ...

(Video) Bellator 168 Weigh-ins + resultaten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag zal Bellator 168 ...