Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met een ongeslagen record van 7-0 is Nurmagomedov momenteel de topcontender van de Lightweight divisie. Desondanks heeft hij vaak naast een titelgevecht gegrepen. Daar lijkt nu, eindelijk, verandering in te komen.

Waarom? Simpel: de agenda’s van zijn concurrenten staan volgeboekt. Nate Diaz vecht zaterdag tegen McGregor. Rafael dos Anjos en Tony Ferguson vechten pas in november, dus een titelgevecht voor hen zit er in de nabije toekomst ook niet in. De enige die dan overblijft is Eddie Alvarez, maar hij neemt de partij volgens de Rus niet aan.

Nurmagomedov zegt dat Alvarez al twee keer het gevecht aangeboden is,  maar heeft hij alle twee de keren afgewezen. “Eddie was een partij op 27 augustus aangeboden als main event in Canada. Hij sloeg het af door management problemen. Daarna werd een partij in oktober aangeboden die hij vervolgens ook afwees.” In een tweet laat Khabib weten dat hij de volgende is:

Toen MMA Junkie’s, John Morgan vroeg of hij geïnteresseerd is in andere gevechten zoals de winnaar van Conor McGregor en Nate Diaz of zelfs Cowboy waarbij hij al een historie mee heeft, had Khabib het volgende te melden, “Dana White heeft het publieke bekend gemaakt dat Nate Diaz een partij tegen mij had afgewezen. Cowboy heeft een partij tegen mij afgewezen. De enige partij die ik aanneem is voor een titel, tegen wie dan ook die de titel om zijn middel heeft. Tot die tijd zit ik in de bergen met de beer totdat iemand besluit een partij tegen mij aan te nemen.” 

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Demian Maia hoopt dat Dana White zich aan zijn woord houdt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Demian Maia ...

UFN 85 Hunt vs. Mir Recap : Spektakel & Australië blijken opnieuw een goede combinatie.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Na twee weken zonder ...

(Video) Deel 1 van: The Evolution of Punk!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...