Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het ziet ernaar uit dat een terugkeer van de organisaties meest dominante Welterweight kampioen ooit, Georges St. Piere, er echt aan zit te komen. GSP (35) is in 2013 als kampioen opgestapt van de sport wegens persoonlijke redenen. 


Tegen BloodElbow.com zei St. Piere dat hij, evenals andere UFC atleten, getest zal worden door USADA in en uit competitie. “We zijn weer aan het praten en ik start het proces om getest worden door USADA. Ik begin vandaag (10 aug) in Las Vegas.” GSP zal door dat proces heen moeten om weer in aanmerking te komen om terug te keren.

GSP gaf duidelijk aan geen uitzondering te willen krijgen voor de verplichte 4 maanden testperiode die USADA eist voor terugkerende atleten. Brock Lesnar heeft ook een uitzondering gehad en is na zijn overwinning op Mark Hunt gepakt op 2 gefaalde testen. “Hij had een vrijkaart. Ik geloof dat het maar een uitzondering van een maand was. Maar ik, ik wil geen uitzondering aangezien ik heel vocaal ben geweest over PED’s. Het zou slecht zijn voor mijn reputatie als ik een uitzondering zou krijgen. Ik wil geen vrijkaart. I wil net als iedereen behandeld worden. Daarom begin ik het proces vandaag (10aug)”.


De Welterweight heeft vooralsnog geen gevecht staan, maar er zijn een aantal geïnteresseerden in een gevecht met de Canadees. Zo heeft kersverse kampioen Tyron Woodley al aangegeven zich niet de beste Welterweight te kunnen noemen als hij niet tegen GSP heeft gevochten. Ook werd er gesproken over een rematch met Nick Diaz die net van een schorsing af komt door een overtreding voor weed. Ïk heb nog geen gevecht, maar het gaat nu snel gebeuren. Ik word getest, en als ik getest word, is dat voor een reden”, aldus St. Piere. Tegen welke tegenstander zie jij GSP terugkeren?
Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws! 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Conor McGregor speelt in de nieuwe Call of Duty

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na een vijf-rondes-durende oorlog tegen ...

The talk before the walk: Mike Wilkinson vs Makwan Amirkani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. “The talk before the walk” ...

Poolse titel strijd Joanna Jedrzejczyk vs Karolina Kowalkiewicz op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alhoewel er nog vijf UFC-evenementen ...

Joe Silva, ‘Matchmaker’ en boegbeeld gaat de UFC verlaten eind 2016.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC ‘Matchmaker’ van de hogere ...