Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De eerste persconferentie van Rory MacDonald onder Bellator is een feit. Er werden veel vragen gesteld, de voornaamste vragen waren waarom hij bij Bellator tekende. Ook geeft ‘The Red King’ nog een sneer naar zijn oude werkgever, de UFC.

Veel vragen waren natuurlijk wat de doorslaggevende factoren waren om te tekenen, en MacDonald was niet licht over zijn vorige werkgever. Zo geeft hij aan dat alles hetzelfde is in de UFC en hij zich eigenlijk niet gewaardeerd voelt.

“Tegenwoordig is alles saai, iedereen loopt als een robot met dezelfde Reebok kleding in dezelfde kleedkamers door dezelfde gangen iedere keer en ga zo maar door, ik vind dat gewoon te saai en mensen hebben daar gewoon genoeg van. Er is gewoon geen verschil meer tussen de vechters en Bellator pakt het allemaal wat grootser aan, grote schermen, grotere entree’s van iedere vechter hier wordt pas echt gevochten. Ik wil nu ook geld gaan verdienen in MMA, mijn titelgevecht tegen Robbie Lawler verdiende ik maar 59.000 dollar en dat was een voor mij een ‘eye-opener’.”

Ook liet MacDonald weten dat hij het liefste pas in de zomer van 2017 voor het eerst in de Bellator kooi stapt. Tijdens zijn laatste gevecht wist hij eigenlijk al dat zijn neus niet goed genezen was en hiervoor wilt hij nu genoeg en fatsoenlijk de tijd voor geven.


“Ik ben iemand die altijd maar gaat trainen en beter wilt worden, voordat ik mijn gevecht tegen Thompson aanging wist ik gewoon dat mijn neus nog gebroken was. Dat koste mij achteraf gezien de wedstrijd, hier heb ik van geleerd.”


Zijn intenties waren duidelijk;

“Ik wil Bellator groot maken in Canada en voor titels gaan in twee divisies maar eerst op welterweight”


Dus we zullen nog even moeten wachten voordat we “The Red King” in de kooi van Bellator zien en wat voor gevecht hij volgend jaar krijgt. Één ding is zeker, de volgende keer als hij in de kooi staat is hij 100% gezond. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 148: Main Card compleet met Ryan Couture vs. Patricky Freire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bellator 148: Daley vs. Uhrich ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Rafael Carvalho zal zijn titel verdedigen tegen Alessio Sakara in Florence, Italië en Georgi ...

Melvin Manhoef- Fight Week Bellator 176: Wednesday

Zie hier wat Melvin Manhoef gisteren allemaal heeft meegemaakt tijdens fightweek! Eindelijk staat hij ...