Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

New York is de laatste staat van Amerika die de sport MMA zal legaliseren op 1 september aanstaande. Hoewel het legaal wordt, gaat het zeer moeilijk worden voor organisaties om evenementen te houden in de staat. 

Na een nieuwe wetgeving moeten organisaties een torenhoge verzekeringspolis afsluiten per vechter. De wetgeving beperkt lokale en kleinere organisaties en forceert ze zo om naar andere staten te gaan of zelfs het illegale “underground” circuit op te zoeken. Volgens de site democratandchronicle.com zullen organisaties vereist zijn om per vechter een verzekeringspolis van 1 miljoen dollar af te sluiten. Daarnaast zijn nog twee polissen vereist van $50.000 per stuk om de kosten voor extra letsel en het overlijden als gevolg van professionele gevechten te dekken.

Er is eigenlijk maar 1 organisatie die de polissen zou kunnen dekken en dat is natuurlijk de UFC. De organisatie heeft zelfs al een evenement geplant staan in de Madison Square Garden op 12 november en zullen zich dus aan de nieuwe wetgeving moeten houden. De UFC is al jaren aan het lobbyen om de sport legaal te krijgen in de staat en heeft zelfs $177.000 gedoneerd aan gouverneur Cuomo en andere voorstanders van de legalisering in New York. Steven Greenberg, woordvoerder van de UFC, zei dat het niet ongewoon is voor de organisatie om bij te dragen aan campagnes van politici, zelfs als die donaties de wetgeving positief zouden beïnvloeden.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Zabit Magomedsharipov

Wie wordt de nieuwe tegenstander van Zabit Magomedsharipov?

Krijgt Zabit Magomedsharipov als volgende tegenstander iemand uit de top 15?

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 87 [Overeem vs. Arlovski]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk is het zover, de ...

Dana White hint naar McGregor vs. Nurmagomedov in Rusland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Veel fans kijken uit naar ...

Fight Announcements Recap Week 49.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk werden er deze week ...