Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Een vakantie in Mexico en slechts tien dagen om zich voor te bereiden weerhield Nate Diaz de vorige keer niet ervan om Conor McGregor te verslaan. 


Dit keer had hij wél de tijd om te trainen, maar na vijf zenuwslopende rondes is hij toch beland aan de verkeerde kant van een majority decision. Diaz verloor, maar naar eigen zeggen niet geheel zonder reden: hij zou voorafgaand aan het gevecht blessures op hebben gelopen.

Ik ben geblesseerd geraakt van tevoren. Ik wil geen smoesjes bedenken, maar het hele gebeuren staat op film: ik heb m’n knie pijn gedaan, waardoor ik de afgelopen maand geen één keer jiujitsu heb kunnen trainen”, zei Diaz tijdens een backstage-interview na afloop van het gevecht. “Twee weken later was ik aan het boksen. Ik werd goed geraakt op mijn lichaam door mijn trainingspartner en bezeerde mijn ribben. Ik kon niet worstelen, ik kon geen sit-ups doen, ik kon niks.

Op de vraag of de blessures hem benadeelden tijdens het gevecht, had Diaz het volgende te zeggen:

Ja, ze gooiden mijn hele strategie door de war. Er waren een aantal dingen die ik wilde doen, maar door mijn bezeerde ribben en knie niet kon”, aldus Diaz. “Het zorgde ervoor dat ik moest afwijken van mijn gameplan en maar moest vechten met een mentaliteit van ‘we zien wel hoe het gaat’. Maar dat hoort bij het spelletje. Ik zou me nooit terugtrekken voor een gevecht. Ik zal altijd komen opdagen en dat is wat ik vannacht heb gedaan.

Net als McGregor, verwacht Diaz ook dat er een trilogie tussen de twee rivalen zal plaatsvinden.

Ik wil nummer drie. Ik gaf hem nummer twee, so let’s do it.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 79 Main Card Recap : Een geslaagd eerste evenement in het land van Taekwondo.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Voor het eerst ...

Jose Aldo heroverweegt zijn beslissing over pensioen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalig UFC featherweight kampioen ...

EPIC MMA Prospect: Hatice ‘The Turkish Delight’ Özyurt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hatice ‘The Turkish Delight’ Özyurt ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Sage Northcutt keert terug in de Octagon tegen Thibault Gouti op UFN 126 en ...