Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Een vakantie in Mexico en slechts tien dagen om zich voor te bereiden weerhield Nate Diaz de vorige keer niet ervan om Conor McGregor te verslaan. 


Dit keer had hij wél de tijd om te trainen, maar na vijf zenuwslopende rondes is hij toch beland aan de verkeerde kant van een majority decision. Diaz verloor, maar naar eigen zeggen niet geheel zonder reden: hij zou voorafgaand aan het gevecht blessures op hebben gelopen.

Ik ben geblesseerd geraakt van tevoren. Ik wil geen smoesjes bedenken, maar het hele gebeuren staat op film: ik heb m’n knie pijn gedaan, waardoor ik de afgelopen maand geen één keer jiujitsu heb kunnen trainen”, zei Diaz tijdens een backstage-interview na afloop van het gevecht. “Twee weken later was ik aan het boksen. Ik werd goed geraakt op mijn lichaam door mijn trainingspartner en bezeerde mijn ribben. Ik kon niet worstelen, ik kon geen sit-ups doen, ik kon niks.

Op de vraag of de blessures hem benadeelden tijdens het gevecht, had Diaz het volgende te zeggen:

Ja, ze gooiden mijn hele strategie door de war. Er waren een aantal dingen die ik wilde doen, maar door mijn bezeerde ribben en knie niet kon”, aldus Diaz. “Het zorgde ervoor dat ik moest afwijken van mijn gameplan en maar moest vechten met een mentaliteit van ‘we zien wel hoe het gaat’. Maar dat hoort bij het spelletje. Ik zou me nooit terugtrekken voor een gevecht. Ik zal altijd komen opdagen en dat is wat ik vannacht heb gedaan.

Net als McGregor, verwacht Diaz ook dat er een trilogie tussen de twee rivalen zal plaatsvinden.

Ik wil nummer drie. Ik gaf hem nummer twee, so let’s do it.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Vancouver: Maia vs Condit: Post-fight Press Conference

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na afloop van UFC Vancouver: ...

Rafael dos Anjos stapt over naar welterweight divisie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC lightweight kampioen Rafael ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

UFC Rotterdam Free Fight: Stefan Struve vs. Lavar Johnson

Stefan Struve zal voor de tweede keer de octagon betreden in Ahoy Rotterdam. Alleen ...