Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Nederlandse UFC atleten zijn druk de komende tijd, bijna alle Nederlandse atleten hebben een wedstrijd ingepland. Bekijk hier een overzicht van alle Nederlandse UFC atleten en wanneer ze weer aan de slag gaan.

Germaine de Randamie:De Randamie neemt het op 3 september op tegen Ashlee Evans-Smith tijdens UFC Hamburg in de Barclaycard Arena in Hamburg, Duitsland. Op dit moment heeft de Randamie een “winstreak” van twee en zou met een overwinning de top 10 van de Bamtamweight divisie kunnen betreden.

Alistair Overeem: 


Na zijn overwinning op Andrei Arlovski, heeft Overeem maar één doel in gedachten, de Heavyweight titel. Overeem zal volgens eigen zeggen op 11 september de titel van Stipe Miocic afpakken tijdens UFC 203 in de Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. Overeem geeft aan de titel vervolgens te willen verdedigen in de Amsterdam Arena. Met een overwinning zal Overeem de eerste Nederlandse kampioen zijn sinds Zuffa de UFC had overgenomen.

Stefan Struve:


Struve neemt het op 8 oktober op tegen Ruslan Magomedov tijdens UFC 204 in de Manchester Arena in Manchester. Struve pakte na zijn nederlaag van Jared Rosholt een overwinning tijdens UFC Rotterdam tegen “Big foot”Silva, met een overwinning hoopt Struve verder te klimmen in de Heavyweight divisie en zich te kunnen richten op de top 10.


Gegard Mousasi:


Ook Mousasi zal weer de Octagon betreden tijdens UFC 204 en mag eindelijk een partij draaien tegen iemand die boven hem staat in de rankings. Voormalig UFC kampioen Vitor Belfort heeft het contract getekend en met een overwinning op Belfort kan Mousasi zich richten op een titelgevecht in de Middleweight divisie.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws omtrent deze atleten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

TUF 24 aflevering 6; 'Battle of Matt vs Matt'

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het voorlaatste gevecht van ...

(Documentaire) Michael Bisping: My Destiny

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michael ‘The Count’ Bisping zal ...

Dustin Poirier: “Ik wil tegen Nate Diaz, of Michael Chiesa vechten.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Dustin Poirier ...

UFC on FOX 22 VanZant vs Waterson Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Michelle Waterson wist Paige VanZant ...