Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het professionele en Bellator MMA debuut van ‘Baby Slice’ zal even op zich moeten laten wachten.  De zoon van de overleden Kimbo Slice heeft een blessure opgelopen maar zal wel aanwezig zijn komende vrijdag tijdens Bellator 160: Henderson vs. Freire in de Honda Center in Anaheim, Californië.


Kevin Ferguson Jr. heeft tijdens een training een MCL (knie) blessure opgelopen maar zal wel aanwezig zijn voor Bellator 160 om zijn teamgenoten, A.J. McKee en Joey Davis aan te moedigen. ‘Baby Slice’ zou eigenlijk zijn professionele en Bellator debuut maken tegenover Johnny Tomasian in een Welterweight gevecht op de preliminary card. “”Mijn rol in het team Body Shop Bellator overname is helaas weg gevallen tijdens de training van het weekend, en ik moet helaas zeggen dat mijn Bellator debuut even op zich moet laten wachten,” vertelde hij Ariel Helwani van MMA Fighting in een statement.


De knie blessure vereist geen operatie en zijn herstel zal naar eigen zeggen niet zo heel lang gaan duren. “Ik hoef gelukkig niet geopereerd te worden, en dat is slecht nieuws voor iedere ‘mother****’ op het rooster. Al de support die ik heb ontvangen van de fans in aanloop naar deze partij was overweldigend, en ik kan niet wachten om een nieuw hoofdstuk aan de Ferguson/Slice reputatie toe te voegen. Ik ben alsnog aanwezig bij het evenement om mijn teamgenoten, A.J. McKee en Joey Davis aan te moedigen. Geloof  maar dat ik snel voor KO’s ga zorgen in de Bellator kooi.

Kevin Ferguson Jr. heeft 1 amateur MMA partij op zijn naam staan waarin hij kort werk maakte van Tom Brinks in maart van dit jaar. Hij won die partij via KO in 83 seconden van de eerste ronde. Het gevecht tegen Johnny Tomasian op de preliminary card is komen te vervallen.

Bekijk hieronder de aangepaste card van Bellator 160: Henderson vs. Freire:

Preliminary Card:

 • Chinzo Machida (3-2) vs. Mario Navarro (4-4) Featherweight
 • Joey Davis (Pro Debut) vs. Keith Cutrone (1-0) Welterweight
 • Gabriel Green (2-0) vs. Alex Trinidad (1-0) Lightweight
 • Steve Ramirez (4-1) vs. Ron Henderson (4-2) Flyweight
 • Kyle Estrada (3-2) vs. David Duran (3-4) Flyweight
 • Mike Segura (4-3) vs. Jacob Rosales (3-2) Lightweight
 • Jonny Cisneros (9-4) vs. Andy Murad (12-2) Welterweight
 • Jake Roberts (6-0) vs. Stephen Martinez (11-4) Lightweight


Main Card:
 • Benson Henderson (23-6) vs. Patricio “Pitbull” Freire (25-3) Lightweight
 • Saad Awad (19-7) vs. Derek Anderson (13-2) Lightweight
 • A.J. McKee (4-0) vs. Cody Walker (7-2) Featherweight
 • Bubba Jenkins (11-2) vs. Georgi Karakhanyan (24-6-1) Featherweight







Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Day in the Life: Melvin Manhoef

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In “Day in the Life” ...

Bellator 173 McGeary vs. McDermott Recap

Bellator streek gister neer in Belfast, Noord-Ierland waar de organisatie haar deuren opende in ...

MacDonald geeft nog een sneer naar zijn oude werkgever.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De eerste persconferentie van Rory ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi wil ook bij Bellator ‘schone’ vechters

Gegard Mousasi wil bij Bellator ook tegenover 'schone' vechters komen te staan, en daarom ...