Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Rashad Evans gaat het nog één keer proberen om een run te maken voor een belt maar niet in de light-heavyweight divisie. In een interview met Ariel Helwani tijdens The MMA Hour liet hij weten dat hij een gewichtsklasse omlaag zal gaan.


Rashad is al een langdurige vechter in de UFC, hij vocht jaren geleden tegen legendarische vechters als Chuck Liddell, Forrest Griffin en zelfs Stephan Bonnar tijdens UFC Fight Night 5. Vanaf zijn eerste gevecht tot de dag van vandaag heeft hij altijd op Light Heavyweight gevochten maar maandag liet hij weten het te gaan proberen op Middleweight.


‘Ik weet dat het zwaar zal zijn om het gewicht te halen maar ik had het idee dat ik met een schone lei moest beginnen. 185 pond is altijd een gewicht geweest waar ik van dacht dat ik het wel kon halen maar heb er nog nooit de discipline in geduwd om het echt te gaan doen, vooral nu ik twee gevechten achter elkaar verloren heb vond ik dat ik opnieuw leven in mijn carrière moest blazen om weer zin te krijgen om te vechten en ik denk dat de beste manier is om een gewichtsklasse omlaag te gaan.’

Hij liet weten dat hij ook al met de UFC matchmaker Joe Silva heeft gesproken om al een gevecht in te plannen.

‘Er waren inderdaad mogelijkheden voor tegenstanders in de divisie, we hebben gesproken over een gevecht tegen Tim Kennedy maar er is nog niets concreets afgesproken. Het liefste wil ik in New York vechten. Het is een grote kans om alles nog één keer op de rit te krijgen en er volledig voor te gaan.’


We zullen het in de gaten houden wie de eerste Middleweight tegenstander wordt van Rashad Evans en vooral wanneer. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Night Houston Free Fight: Garcia vs, Jung

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Chan Sung ‘The ...

Robert Whittaker

Robert Whittaker claimt een plek tussen de top contenders op 185 pond

Robert Whittaker deed gisteren uitstekende zaken in de middengewicht divisie. Hij versloeg Jacare Souza, ...

John Dodson: “Ik ben de Agent van Chaos.”

Sinds zijn debuut in de UFC heeft John Dodson niet vaker dan twee gevechten ...