Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

T.J. Dillashaw heeft tijdens UFC 200 succesvol zijn verlies tegen Raphael Assuncao weten te wreken met een unaniem besluit in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Dillashaw denkt dat hij de volgende in de rij is voor nog een kans tegen kampioen Dominic Cruz en niet Cody Garbrandt.


Garbrandt die van het weekend nog een 1st round TKO overwinning had over Takeya Mizugaki word ook veelal besproken om de volgende uitdager te zijn voor Dominic Cruz. Waar Dillashaw zijn titel terug wil veroveren, wil Garbrandt zijn kans om zijn mentor en trainer, Urijah Faber te wreken en zodoende de titel te pakken. Alle drie de heren hebben weinig goeds te zeggen over elkaar, en het zou zomaar kunnen zijn dat de UFC besluit eerst de oude teamgenoten, Dillashaw en Garbrandt tegenover elkaar te zetten voor een kans tegen de kampioen. De kampioen heeft het namelijk over ‘super-fights’ maar volgens Dillashaw gaat dat nooit gebeuren zei hij op MMAjunkie Radio.


“Cruz, praat over een gevecht met Jose Aldo, en dat hij graag tegen Demetrious Johnson zou vechten, maar hij weet dat dat nooit gaat gebeuren. Demetrious is geblesseerd en Aldo wil Conor McGregor. Nu gaat hij het hebben over een partij tegen de nummer 8 in de divisie, in plaats van de nummer 1. De nummer 1 die net de nummer 2 heeft verslagen.”


“Jullie hadden het net over hoe Anthony ‘Rumble’ Johnson, Glover Texeirea KO had geslagen. Dat was ook de nummer 1 die de nummer 2 versloeg, zelfs Joe Rogan zei het, wanneer de nummer 1, de nummer 2 verslaat dan komt er een titelgevecht. Ik heb mijn werk gedaan, ik verdien een kans om mijn titel terug te pakken, aldus Dillashaw.

Dillashaw gelooft nog steeds dat hij de partij tegen Dominic Cruz gewonnen had, en geeft zelfs aan dat Cruz en zijn corner hetzelfde dachten voor de beslissing. “Ik zeg het je, hij weet dat het een goede partij was die ik gewonnen had én dat ik hem zijn beste partij ooit heb gegeven. Hij zal tegen iedereen behalve mij willen vechten, want hij en zijn coaches zeiden voor de beslissing, gefeliciteerd, wat een gevecht. 

Wat er nu werkelijk gaat gebeuren is nog onduidelijk, hoewel T.J. de nummer 1 is zouden de fans op alle drie de match-ups niks te verliezen hebben en is het vrijwel zeker dat het voor vuurwerk en de nodige kijkcijfers zal zorgen. Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211: Inside The Octagon – Stipe Miocic vs Junior Dos Santos

Dan Hardy en John Gooden zijn weer terug met een nieuwe editie van UFC ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway zal zijn titel voor het eerst verdedigen tegen Frankie Edgar op UFC ...

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...