Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bekijk hier de pre-fight persconferentie van UFC 202: McGregor vs. Diaz 2. Natuurlijk zullen main event atleten, Conor Mcgregor en Nate Diaz aanwezig zijn evenals de co-main event atleten, Anthony Johnson en Glover Teixeira.


Zullen Conor McGegor en Nate Diaz weer de show stelen? Of gaat het ditmaal meer over wie de volgende uitdager gaat zijn voor Daniel Cormier? Laat weten wat jij ervan vond in de comments!Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Waarom een nederlaag niet eens zo slecht zou zijn voor Nate Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz neemt het aankomende ...

Eryk Anders: ‘Ik denk dat mijn druk is wat Lyoto zal verslaan.’

Eryk Anders: 'Dit is wat ik wil. Dit is de volgende stap, de volgende ...