Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Battle Lines komt met een nieuwe serie afleveringen, ditmaal over de veteranen Andrei Arlovski en Josh Barnett. De UFC brengt een intieme kijk in de voorbereiding naar de confrontatie van de twee legendes in de MMA wereld.


In het laatste deel van UFC Battle Lines gaat Barnett even langs bij zijn voedingscoach, Erik Arevalo en krijgt een biertje en een broodje voorgeschoteld. Je ziet Arlovski de laatste loodjes afleggen op de renbaan en coach Jackson vind Arlovski een inspirerende atleet om met deze leeftijd nog zo goed mee te draaien aan de top van de divisie. Het trainen is gedaan nu rest alleen nog maar de weight-cut en het gevecht op zaterdagavond tijdens UFC Fight Night: Arlovski vs. Barnett in Hamburg, Duitsland.

Bekijk hier deel drie van UFC Batlle Lines: History

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hangout #031: UFC Orlando: Dos Anjos vs. Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

The Ultimate Fighter 25: Team Garbrandt vs. Team Dillashaw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het lijkt erop dat TJ ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Dana White liet tijdens de ...