Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Josh Barnett zal tijdens UFC Fight Night in Hamburg het main event verzorgen samen met Andrei Arlovski in een gevecht tussen twee voormalige kampioenen. Barnett’s eerste gevecht voor de UFC was zestien jaar geleden en heeft sindsdien in alle grote organisatie gevochten zoals, Dream, Pride en Strikeforce.


Josh Barnett keert in 2013 terug naar de UFC, elf jaar nadat hij gestript werd van de Heavyweight titel door het nemen van verboden middelen. Als terugkomst gevecht werd hij geboekt tegen niemand minder dan Frank Mir die evenals Barnett een ware veteraan is van de sport. Beide mannen zijn zeer gevaarlijk op de grond en wellicht de beste grapplers van die divisie. Bekijk hieronder of deze partij op de grond uitgespeeld gaat worden.

bekijk hieronder UFC Fight Night Hamburg Free Fight: Josh Barnett vs. Frank Mir

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Ferguson vs. Lee Recap

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen bepalen wie de UFC interim lichtgewicht kampioen zal ...

Iaquinta 2015

Al Iaquinta houdt spectaculaire tirade in interview: “Houd je muil!”

Al Iaquinta is ondanks zijn glansrijke overwinning op Diego Sanchez van afgelopen zaterdag allesbehalve ...

Manager geeft aan waarom Jones toch clean zou zijn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De grote vraag die veel ...