Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Fight Night 97 zal plaats vinden op 15 oktober in de SM Mall of Asia Arena in Manilla, Filipijnen. In het main event komt B.J. Penn ( 16-10-2) uit pensioen om het op te nemen tegen Ricardo Lamas #4 (16-5-0).


De 37 jarige Penn ging met pensioen na een verlies tegen Frankie Edgar in 2014, maar zou in eerste instantie terug keren tegen Dennis Siver en daarna Cole Miller. Vertraagd door juridische problemen en het gebruik van een infuus binnen competitie (waar hij ook een schorsing van 6 maanden voor heeft gekregen), heeft Penn een ander kaliber tegenstander tegenover hem staan in Ricardo Lamas.

Lamas staat niet voor niks op de 4e plaats in één van de gevaarlijkste divisies van de UFC (Featherweight), daar boven op is Lamas actief geweest wat wellicht tot zijn voordeel kan gaan werken. Lamas staat al jaren in de top 15 en heeft tegenover alle grote namen gestaan in de divisie waaronder een poging voor UFC goud in 2014 tegen Jose Aldo. Zijn laatste partij was tegen Max Holloway #3 (16-3-0) in juni, een partij die hij verloor op unanimous decision.

Penn heeft al meer dan 2 jaar niet in de Octagon gestaan maar is voor zijn initiële terugkomst bij Jackson/Winkeljohn gaan voorbereiden. De voormalige Lightweight en Welterweight kampioen krijgt gelijk bij terugkomst een echte meetlat, weet hij Lamas te verslaan dan maakt hij een statement naar de hele divisie. Er staat verder nog maar 1 ander gevecht op de kaart en dat is een gevecht in de Heavyweight divisie, Derrick Lewis #10 ( 16-4-0, 1 NC) vs. Marcin Tybura (14-2-0).

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 212 Free Fight: José Aldo vs. Chad Mendes

José Aldo hoopt zich zaterdag weer tot de echte UFC vedergewicht kampioen te kronen ...

Luke Rockhold

Terugkeer Luke Rockhold ligt in het verschiet: “Ik ben er bijna klaar voor.”

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Luke Rockhold terugkomt. De vechter heeft aangegeven ...

UFC 211 Free Fight: Jessica Andrade vs. Joanne Calderwood

Jessica Andrade hoopt de eerste Braziliaanse UFC-strogewicht kampioen te worden op UFC 211 waar ...

Gegard Mousasi vs Uriah Hall 2 nieuwe main event UFN 99 Belfast

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi is de laatste ...