Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In december 2014 kondigde voormalig pro worstelaar, CM Punk zijn overstap aan naar MMA. Niet zomaar een overstap, maar de worstel legende stapt met een record van 0-0-0 gelijk in ‘the big leagues’ namelijk de UFC. CM Punk zal tijdens UFC 203: Miocic vs. Overeem zijn debuut maken tegenover Mickey Gall.


Hoewel Punk nog nooit een MMA partij heeft gedraaid zowel amateur of professioneel is hij een hele grote ster over de wereld door toedoen van zijn tijd in de WWE, en zo krijgt hij een kans om zichzelf te bewijzen in van de hardste sporten van de wereld. De worstel ster is in januari 2015 begonnen met trainen bij Roufusport MMA Academy langs atleten als Anthony ‘Showtime’ Pettis en Ben Askren.

Deel 1 van: The Evolution neemt je mee terug naar het begin van 2015 waar CM Punk begint met trainen voor zijn MMA debuut. Je ziet hoe zijn vrouw zich een beetje druk maakt over zijn nieuwe carrière en ook zie je Punk’s eerste echte test in de vorm van een oefenpartij binnen Roufusport MMA Academy.

Bekijk hier deel 1 van: The Evolution of Punk: The Ground Up.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 10 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

(Video) Weigh-ins UFC 203: Miocic vs. Overeem

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgen is het tijd voor ...

(Video) Conor McGregor: “Ik ga hem afmaken in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel fightweek nog niet begonnen ...

MMA-wereld reageert via Twitter na split decision overwinning Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ‘Hands of Stone’ Lineker ...