Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In december 2014 kondigde voormalig pro worstelaar, CM Punk zijn overstap aan naar MMA. Niet zomaar een overstap, maar de worstel legende stapt met een record van 0-0-0 gelijk in ‘the big leagues’ namelijk de UFC. CM Punk zal tijdens UFC 203: Miocic vs. Overeem zijn debuut maken tegenover Mickey Gall.


Hoewel Punk nog nooit een MMA partij heeft gedraaid zowel amateur of professioneel is hij een hele grote ster over de wereld door toedoen van zijn tijd in de WWE, en zo krijgt hij een kans om zichzelf te bewijzen in van de hardste sporten van de wereld. De worstel ster is in januari 2015 begonnen met trainen bij Roufusport MMA Academy langs atleten als Anthony ‘Showtime’ Pettis en Ben Askren.

Deel 1 van: The Evolution neemt je mee terug naar het begin van 2015 waar CM Punk begint met trainen voor zijn MMA debuut. Je ziet hoe zijn vrouw zich een beetje druk maakt over zijn nieuwe carrière en ook zie je Punk’s eerste echte test in de vorm van een oefenpartij binnen Roufusport MMA Academy.

Bekijk hier deel 1 van: The Evolution of Punk: The Ground Up.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Kansas City Free Fight: Reis vs. Sandoval

Wilson Reis kan voorkomen dat Demetrious Johnson het record van zijn landgenoot Anderson Silva ...

driehoeksverhouding

Cormier, Jones en Manuwa: een nieuwe driehoeksverhouding?

Daniel Cormier en Jon Jones zullen altijd in één adem met elkaar genoemd worden. ...

Who’s Next ?!? UFC Fight Night 85: Hunt vs. Mir

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

UFC 216 Free Fight: Tony Ferguson vs Abel Trujillo

Tony Ferguson is bezig aan een sterke reeks van negen opeenvolgende overwinningen. Een tiende ...