Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In december 2014 kondigde voormalig pro worstelaar, CM Punk zijn overstap aan naar MMA. Niet zomaar een overstap, maar de worstel legende stapt met een record van 0-0-0 gelijk in ‘the big leagues’ namelijk de UFC. CM Punk zal tijdens UFC 203: Miocic vs. Overeem zijn debuut maken tegenover Mickey Gall.


In deel drie bekomt CM Punk van een schouderblessure maar staat weer te springen om zijn training te hervatten. Eenmaal terug op de mat verdiend de worstelaar zijn eerste streep van zijn Jiu Jitsu coach, Daniel Wanderley. De pro worstelaar maakt nog tijd voor ‘make a wish foundation’ en gaat met een jongeman naar de comic-store waar toevallig die dag de eerste editie van comic, Drax uit komt, een comic mede geschreven door Punk. Tot slot zien zijn coaches voor de eerste keer wie de tegenstander gaat zijn voor Punk, Mickey Gall.

Bekijk hier deel drie van: The Evolution of Punk: Hurt

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miesha Tate

Ook Miesha Tate reageert op uitspraken Edmond Tarverdyan

Miesha Tate reageert ook op de uitspraken van Edmond Tarverdyan. Net zoals Cyborg vindt ...

BJ Penn: ”Mijn doel is een derde wereldtitel.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. BJ ‘The Prodigy’ Penn zal ...