Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC Battle Lines komt met een nieuwe serie afleveringen, ditmaal over de veteranen Andrei Arlovski en Josh Barnett. De UFC brengt een intieme kijk in de voorbereiding naar de confrontatie van de twee legendes in de MMA wereld.


Waar Josh Barnett thuis na de training de rust op zoekt en zichzelf als nerd bestempeld zie je zijn tegenstander, Andrei Arlovski in de Gym werken aan zijn staande game. Ook zie je de vriendin van Barnett, Colleen Schneider een professionele MMA-atleet voor Invicta FC die aangeeft dat ze niet meer samen trainen aangezien dat te stressvol is maar ook dat ze fan is van Arlovski en niet kan wachten tot het gevecht. Arlovski werkt nog wat aan zijn beweging en coach Winklejohn geeft na zijn pro training les aan kinderen.

Bekijk hier deel drie van UFC Battle Lines: You Move, You Win


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 41.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze ...

Kaartverkoop UFC 204 in Manchester start vrijdag

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De nieuw bekroonde UFC-kampioen Michael ...

Soap rondom Woodley vs. Diaz gaat door

Tyron Woodley lijkt Nate Diaz maar niet uit zijn hoofd te kunnen zetten. Echter, ...