Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

20 augustus staat bij elke MMA liefhebber dik gedrukt in de agenda. Nate Diaz en Conor McGregor verzorgen het “Main event” van UFC 202 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Een partij waar velen op zitten te wachten.


Nate Diaz wist met zijn overwinning op Michael Johnson een Fight of the Night bonus binnen te slepen. Na dat gevecht zou Diaz voor de eerste keer tegenover Featherweight kampioen Conor McGregor staan. Na het uitvallen van de Lightweight kampioen, Rafael Dos Anjos door toedoen van een voetblessure werd er een vervanger gezocht en besloot McGregor een short notice fight op Welterweight aan te nemen. Een gevecht wat hij verloor op rear naked choke in de tweede ronde, maar hij zal op 20 augustus nogmaals proberen Diaz te verslaan, wederom weer op Welterweight.

Bekijk hieronder het gevecht tussen Nate Diaz (20-10-0) en Michael Johnson (17-10-0):

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night 117: Saint Preux vs. Okami Recap

Ovince Saint Preux begaf zich op vijandig terrein toen hij de octagon instapte voor ...

Henderson: ”Bisping’s lichaam is meer veranderd dan die van mij.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomend weekend staat de re-match ...

(Video) UFC Portland Free Fight: Francisco Rivera vs John Lineker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John ”Hands of Stone” Lineker ...