Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Vandaag leveren UFC analist Dan Hardy en John Gooden een nieuwe aflevering van “Inside The Octagon”. Ditmaal over de meest besproken partij van dit jaar Conor McGregor #C (19-3-0) vs. Nate Diaz (20-10-0).   

Dit keer krijg je een uitgebreide uitleg van het eerste gevecht tussen Conor Mcgregor en Nate Diaz. Er worden goede voorbeelden gegeven waarom McGregor niet zijn verwachte en uitgesproken “1st round KO” krijgt.

Wat bij de meeste kersverse UFC-fans nog een grijs gebied is, is Jiu-Jitsu en dat komt uitgebreid aan bod. Dat zou je niet verwachten bij een gevecht dat voor 90% staand gevochten werd. Luister aandachtig en let vooral goed op wat de kleine verschillen voor de uitkomst van dit gevecht waren.

Vervolgens gaat Hardy in, op wat de sterkste punten zijn van beide vechters en natuurlijk ook de zwakke punten. Als je Diaz alleen kent van dit gevecht krijg je in het tweede gedeelte van de video te zien wat hem één van de gevaarlijkste veteranen van de UFC maakt.

Wie gaat het betere “game-plan” hebben dit gevecht en zodoende aan het langste eind trekken? Gaat Diaz zorgen voor hetzelfde einde of gaat McGregor revanche nemen en misschien deze keer “I’m not surprised motherf**s” roepen naast Joe Rogan?


Bekijk hieronder Inside The Octagon – Diaz vs. McGregor 2:   


.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Yair Rodriguez

Yair Rodriguez staat voor zijn grootste uitdaging tegen Frankie Edgar

Yair Rodriguez staat op UFC 211 voor de grootste test van zijn carrière. In ...

Al Iaquinta

Al Iaquinta: “Ik ben technisch veel beter dan Diego Sanchez.”

Al Iaquinta maakt zaterdag op UFC Fight Night Nashville zijn rentree in de UFC, ...

Fight Night Fortaleza Free Fight: Belfort vs. Rockhold

Vitor Belfort hoopt zijn negatieve reeks te doorbreken tegen Kelvin Gastelum op UFC Fight ...

Speelt overlijden van Joao Carvalho mee in situatie Conor McGregor?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor McGregor stond cageside bij ...