Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bellator 162 zal plaats gaan vinden op 21 oktober in de FedExForum is Memphis, Tennessee met als main event de terugkeer van voormalig Middleweight kampioen, Alexander ‘Storm’ Shlemenko. Zijn tegenstander is oud TUF 3 winnaar, Kendal Grove en die kan met zijn lengte nog wel eens een probleem gaan veroorzaken voor de Rus.


Shlemenko komt van een schorsing af, na zijn overwinning over Melvin Manhoef werden er verboden middelen geconstateerd in zijn systeem. De Rus heeft een indrukwekkende record opgebouwd met 53-9-1 en heeft buiten Bellator dit jaar tweemaal eerder gevochten en gewonnen in de Russische organisatie, M1-Global. Shlemenko heeft 29 (T)KO’s op zijn naam staan en is een hele gevaarlijke atleet met veel kracht in zijn handen. Buiten zijn eigen vecht-carrière speelt hij ook een grote rol in het coachen van Bellator Welterweight kampioen, Andrey Koreshkov.

Zijn tegenstander Kendal Grove heeft ook twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan en zou niks liever willen als nóg een kans voor de titel te krijgen, een gevecht wat hij verloor van toenmalige kampioen, Brandon Halsey. Grove heeft een zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu en weet staand zijn lengte erg goed te gebruiken. Wie deze partij wint zal een redelijk rechtvaardige claim kunnen maken op een ‘title-shot’, mits er geen rematch komt tussen kampioen Carvalho en Nederlands eigen Melvin Manhoef.

In het co-main event zal Bobby Lashley het gaan opnemen tegen Josh Appelt in een Heavyweight partij. Lashley heeft zeven achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waaronder vier achtereenvolgende winstpartijen in Bellator. Josh Appelt keert terug naar de Bellator kooi sinds een verliespartij tegen Freddie Aquitania tijdens Bellator 115 in april 2014.

Houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator MMA 170: Ortiz vs. Sonnen compleet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Volgende maand zal Bellator MMA ...

Bellator NYC Sonnen vs. Silva Recap

SPOILER ALERT - Bellator NYC; de rivaliteit tussen Chael Sonnen en Wanderlei Silva wordt ...

Vier Nederlanders actief dit weekend! Bekijk hier het complete overzicht!

Djamil Chan, Denise Kielholtz, Melvin Manhoef en Gegard Mousasi moeten dit weekend vechten. Bekijk ...

(Video) Bellator 152: Weigh-ins

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...