Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Antonio ‘Big Foot’ Silva zal samen met Roy ‘Big Country’ Nelson de heavyweights vertegenwoordigen op UFC Fight Night 95: Cyborg vs Lansberg in Brazilië. ‘Big Foot’ heeft in veel noemenswaardige partijen gestreden, en mocht na een onverwachtse knock out overwinning op Alistair Overeem vechten voor de titel. Hierin bleek de inmiddels voormalige kampioen Cain Velasquez voor de tweede keer te sterk. Wat het mooiste moment van zijn leven moest zijn, werd slechts het begin van het einde voor Silva.

Sinds zijn verloren titelgevecht heeft ‘Big Foot’ nog zes keer gevochten in de octagon. Vier gingen er verloren, één gevecht sloot hij winnend af tegen Soa Palelei en met ‘The Super Samoan’ Mark Hunt vocht hij één van de mooiste gevechten uit in de UFC die in eerste instantie eindigde in een gelijkspel. Na het gevecht kwam Silva niet door de drugs test heen, en werd hij gepakt op een te hoge testosteron waarden. Het gevecht werd hierdoor teruggedraaid naar een no contest, en zijn bonus werd afgepakt.

Het lijkt er dan ook op dat de Braziliaan één verlies verwijderd is van een ontslag uit de UFC. Er wordt gesuggereerd dat ‘Big Foot’ niet meer fysiek instaat is om mee te strijden in de heavyweight divisie. Zijn laatste zeven verlies partijen kwamen allemaal tot stand in de eerste ronde door middel van een knock out. Er wordt dan ook hardop gepraat of de Braziliaan niet met pensioen moet gaan voor zijn eigen gezondheid. Silva wil hier echter niets van weten.

”Ik denk daar niet aan. Ik denk niet aan pensioen of een mogelijk ontslag. Als ik daaraan ga denken leidt het mij te veel af van mijn gevecht en mijn prestatie. Ik denk alleen aan mijn gevecht met Roy. In elk gevecht in wat voor situatie je ook zit, krijg je te maken met druk. Ik voel altijd de druk, omdat ik altijd voel dat ik moet winnen.”Als Silva meer voet had om op te staan, dan koos hij ervoor om niet te vechten met Roy Nelson. De twee zwaargewichten stonden in 2012 ook al gepland om tegen elkaar te vechten, maar de heren zagen hier vanaf, omdat ze te goede vrienden waren.

”We zullen vechten omdat we beide werken voor de UFC, maar als ik kon kiezen dan had ik liever tegen iemand anders gevochten. Mijn instelling zal hier niet voor veranderen omdat ik vechten daarvoor te leuk vind. Zodra de kooi dicht gaat, zal onze vriendschap eindigen, maar als het gevecht voorbij is dan zijn we gewoon weer vrienden.”

Tot slot wilde Silva toch nog zijn woordje doen met betrekking tot alle verhalen over pensioen en een mogelijk ontslag uit de UFC.

”Dan Henderson is 46 jaar en slaat nog steeds jongere vechters knock out, en nu vecht hij zelfs voor de titel. Ik haal nog steeds veel voldoening uit het vechten, en een ontslag is dan ook nog niet in mij opgekomen. Het publiek hier in Brazilië is speciaal, en normaal zeg ik altijd ‘het is alles of niets’, maar nu zeg ik het is alles of alles. Ik heb samen met Roy getraind dus we kennen elkaar goed. Daarom heb ik wat dingen aangepast zodat ik Roy toch kan verrassen. Ik weet niet hoe ik ga winnen, maar dat gaat gewoon gebeuren. Dat is mijn voorspelling.”

Early Preliminary Card ( 1:00 u op UFC Fightpass)
– Glaico França vs. Gregor Gillespie
– Vicente Luque vs. Héctor Urbina
– Alan Patrick vs. Stevie Ray

Preliminary Card (2:00 u op UFC Fightpass)

– Erick Silva vs. Luan Chagas
– Jussier Formiga vs. Dustin Ortiz
– Rani Yahya vs. Michinori Tanaka
– Gilbert Burns vs. Michel Prazeres

Main Card ( 4:00u op FOX Sports 2)

– Godofredo Pepey vs. Mike De La Torre
– Thiago Santos vs. Eric Spicely
– Francisco Trinaldo vs.Paul Felder
– Roy Nelson vs. Antônio Silva
– Renan Barão vs. Phillipe Nover
– Cristiane Justino vs. Lina Lansberg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Derrick Lewis vs. Travis Browne nieuwe main event van UFC Halifax.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Junior ‘Cigano’ dos Santos zal ...

(VIDEO) Bas Rutten voorspelt UFC 207: Nunes vs Rousey

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomende vrijdagnacht zal Ronda Rousey ...

UFC 212 Free Fight: Cub Swanson vs. Max Holloway

Max Holloway hoopt zijn UFC interim vedergewicht titel zaterdag in te leveren voor de ...

Het tweede seizoen van Dana White: Lookin’ for a Fight

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Matt Serra, Din Thomas en ...