Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ook de preliminary card van Bellator 162: Shlemenko vs. Grove is compleet waaronder het pro debuut van Kevin ‘Baby Slice’ Ferguson Jr. Op de main card staan vier partijen met als main event een partij tussen oud-kampioen Alexander Shlemenko en UFC-veteraan Kendall Grove. Bellator 162 zal plaatsvinden op vrijdag 21 oktober in de FedExForum in Memphis, Tennessee.   


Nadat blessureleed er voor zorgde dat zijn pro MMA-debuut werd uitgesteld gaat Welterweight ‘Baby Slice’ nu eindelijk zijn lang verwachte debuut maken tegenover Rick Bing, die evenals ‘Baby Slice’ zijn pro debuut maakt. Julia Budd (8-2) zal ook haar terugkeer maken na een blessure tegenover Arlene Blencowe (7-5) en Steve Garcia (6-1) zal Bellator debutant, Ronnie Lawrence (1-0) welkom heten in een Bantamweight partij.

De complete preliminary card gaat vooraf aan een behoorlijk stevige main card waar als main event een partij staat tussen oud-kampioen Alexander Shlemenko (53-9- 1NC) en UFC-veteraan Kendall Grove. In het co-main event van de avond staat voormalig WWE worstelaar, Bobby Lashley tegenover Josh Appelt in een Heavyweight partij. In de Middleweight divisie zal Hisaki Kato (6-2) het gaan opnemen tegen A.J. Matthews (8-5) en Goiti Yamauchi (19-3) en Ryan Couture (10-4) zullen de main card openen in een Lightweight partij.

Bekijk de volledige line-up voor Bellator 162: Shlemenko vs. Grove:

MAIN CARD 

 • Kendall Grove vs. Alexander Shlemenko
 • Josh Appelt vs. Bobby Lashley
 • Hisaki Kato vs. A.J. Matthews
 • Ryan Couture vs. Goiti Yamauchi


PRELIMINARY CARD

 • Rick Bing vs. Kevin Ferguson Jr.
 • Ricky Rainey vs. Gilbert Smith
 • Steve Garcia vs. Ronnie Lawrence
 • Bobby Brents vs. Chase Gormley
 • Arlene Blencowe vs. Julia Budd
 • Dan Charles vs. Virgil Zwicker
 • Tyler Hill vs. Wade Johnson
 • Jonathan Burdine vs. James Wallace
 • Eryk Anders vs. Brian White
 • Omar Johnson vs. Jaleel Willis
 • Chad Cook vs. Grady Hurley
 • Frank Tate vs. Mike Wessell
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 143: Grove VS. Beltran Recap en Highlights + Volledige uitslagen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht vond Bellator 143 ...

Fedor over Sonnen: “Ik keur zijn gedrag niet goed.”

Fedor Emelianenko zal één maand later dan gepland zijn debuut maken voor Bellator. Ook ...

Bellator goed vertegenwoordigd op Rizin FF + Volledige Line-up

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgen is dan eindelijk de ...